Kirja: Eturintaman iskujoukko (Markku Hattula)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Eturintaman iskujoukko Romaani talvisodan ratkaisun hetkistäMarkku Hattula

  Mukaansatempaava eturintamakuvaus Kainuun rintamalta: ”talvisodan ihme” sotamies Arvo Hartikaisen ja hänen kumppaniensa kokemana.

  Hartikainen pääsee talvisotaan vähän myöhemmin kuin toiset ikäisensä nuoret miehet, mutta osoittautuu pian kylmähermoiseksi ja pelottomaksi taistelijaksi. Hän hankkiutuu jatkuvasti erikoiskomennuksille ja tekee pienen ryhmänsä kanssa tuhoisia sissi-iskuja venäläisten selustaan ja rintamalinjojen välimaastoon. Samalla sodan raadollisuus iskee vasten kasvoja, kun kaverit kaatuvat rinnalta, ja oma henkikin on monesti hiuskarvan varassa. Hartikainen taistelee yhä pienemmäksi käyvän ryhmänsä kanssa aikaa ja ylivoimaista vihollista vastaan.

  Todentuntuinen taistelukuvaus on kunnianosoitus suomalaiselle sotilaalle ja yhtä aikaa myös pysäyttävä ruohonjuuritason tarina sodan armottomasta todellisuudesta.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 8/2011
  Sivumäärä: n. 250 s.
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN: 9789524925556

  Muuta: Kansi Jarkko Nikkanen. Saatavana myös sähkökirjana

  Kirjan laji

  Muita kaunokirjoja

  Koutokeino, kylmä kostoLars Pettersson

  Ruotsin dekkariakatemian esikoiskirjapalkinnon voittaja vie lukijan syvälle saamelaisyhteisön omalakiseen maailmaan.

  Käärmeen kehtoJukka Niskanen

  Kansinvälisen mittaluokan rikosromaani

  IrènePierre Lemaitre

  Irène on kirjallinen palapeli, jota kootessa niin lukija kuin ylikomisario Camille Verhoeven joutuvat todistamaan rikoskirjallisuuden klassikoista inspiroituvan sarjamurhaajan aikaansaannoksia.

  KarhunkiertäjäS. N. Pires

  Pedon sydän -trilogian ensimmäinen osa tempaa lukijan mukaansa tuhansien vuosien taakse noitien ja haltijoiden maahan.

  Kirottu taloPeter James

  Bestseller-dekkaristi Peter James on kirjoittanut modernin kummitustarinan, jonka luettuaan ei halua sammuttaa yölamppua. Kirjailijan oman entisen kotitalon oudoista tapahtumista innoituksensa saanut teos saa yliluonnolliset ilmiöt tuntumaan lähes epämukavan todellisilta.