Kirja: Michael Jackson - Popin kuningas 1958 - 2009 (Emily Herbert)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Michael Jackson - Popin kuningas 1958 - 2009 Emily Herbert

  Popin kuninkaaksi nimetty Michael Jackson on ollut yksi viihdemaailman seuratuimpia hahmoja 1980-luvun alusta lähtien, kun hänen suuri läpimurtonsa, Thriller-albumi, myi ennätykselliset 109 miljoonaa kappaletta. Merkittävä osa Jacksonin suurista hiteistä on hänen itsensä säveltämiä ja sanoittamia mm. Don't Stop 'til You Get Enough, Billie Jean, Beat It, Bad, Black or White, Earth Song. Uransa aikana hän voitti huikeat 13 Grammy-palkintoa.

  Michael Jackson syntyi Garyssa, Indianassa elokuussa 1958 yhdeksänlapsiseen sisarusparveen. Esiintymiset Michael aloitti jo viisivuotiaana, ja pian hän kiersi veljiensä kanssa yhtyeissä Jackson Five ja The Jacksons. Vasta vuonna 1994 hän puhui avoimesti menetetystä lapsuudestaan ja vaikeasta suhteestaan väkivaltaiseen isäänsä.

  1980-luvun huikean menestyksen jälkeen media seurasi herkeämättä hänen henkilökohtaista elämäänsä; jatkuvasti muuttuvaa ulkonäköä, terveyttä, ihmissuhteita ja mm. 2000-luvun pedofiliasyytöksiä, joihin hänet kuitenkin todettiin syyttömäksi.

  Jacksonin oli tarkoitus tehdä paluu konserttilavoille heinäkuussa 2009 This Is It -kiertueella. Michael Jacksonin uusi tuleminen ei koskaan toteutunut, sillä hän sai sydänkohtauksen kotonaan Los Angelesissa 25. kesäkuuta 2009 ja kuoli pian sen jälkeen sairaalassa.

  Kaunistelematon tarina yhdestä aikamme merkittävimmästä popartistista, jonka julkinen henkilökohtainen elämä yhdessä menestyksekkään uran kanssa on tehnyt hänestä unohtumattoman osan pop-kulttuuria. 

   

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 10/2009
  Sivumäärä: n. 250 s
  Kirjastoluokka: 99.1
  Sähkökirjan ISBN: 9789524924368

  Muuta: Suomennos Jere Saarainen ja Katri Tenhola Kansi Kalevi Nurmela

  Kirjan laji

  Lisää elämänkertoja ja muistelmia

  Bobby OrrBobby Orr

  Kanadalaisen NHL-legendan omaelämäkerta, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin miehen ura.

  Eero Heinäluoma Heikki Saari

  Voimakastahtoisen miehen tie Suomen poliittisen kentän pelinrakentajaksi

  AdeleChas Newkey-Burden

  Vuosikymmenen suosituimman brittilaulajattaren koko elämäntarina vaatimattomasta lapsuudesta aina tämän päivän megamenestykseen.

  Lumoava Eeva-Kaarina VolanenPirkko Vekkeli - Ismo Loivamaa

  1900-luvun valovoimaisimpiin suomalaisiin elokuvatähtiin kuuluvan näyttelijän kiehtova elämäkerta

  Alex Ferguson Alex Ferguson

  Manchester Unitedin legendaarisen managerin värikkäät muistelmat