Kirja: Elämänmuutos (Salla Korpela (toim.))

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Elämänmuutos Hyppy uudelle uralleSalla Korpela

  Pankinjohtajasta taksikuskiksi, toimittajasta papiksi, IT-asiantuntijasta puusepäksi, tiedottajasta joogaopettajaksi... Yhä useampi tekee rohkean ratkaisun ja vaihtaa kokonaan uraa ja ammattia. Osa tekee näin sisäisen kutsumuksensa johdattamana, osalta vanha työpaikka häviää alta.
  Asian tekee erityisen ajankohtaiseksi meneillään oleva talouskurimus, joka kiihdyttää yhteiskunnan rakennemuutosta. Monet vanhat ammattialat joko supistuvat merkittävästi tai katoavat täysin; toisaalta uusia tulee tilalle. Mitä tämä merkitsee yksittäisten ihmisten elämän kannalta - miltä tuntuu, mikä pelottaa, millaisia uusia näköaloja avautuu?
  Salla Korpela on haastatellut noin viittätoista erilaista uranvaihtajaa ja kirjannut heidän tarinansa koskettavaksi ja ajatuksia herättäväksi kuvaukseksi suomalaisesta nykytodellisuudesta

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 10/2009
  Sivumäärä: n. 220 s
  Kirjastoluokka: 17.3
  Sähkökirjan ISBN: 9789524928359

  Muuta: Kansi Igor Polyakov

  Kirjan laji

  Muita elämäntaitokirjoja

  Lupa omaan elämäänMarita Moring

  Ulos uhrautumisesta. Vihdoinkin aikaa itselle ja oikeus omannäköiseen, onnelliseen elämään.

  Metsän parantava voimaFlorence Williams

  Palkitun tietokirjailijan kiehtova teos selvittää, miksi ja miten metsä tekee meistä onnellisempia, terveempiä ja luovempia.

  Rakkaus, ilo, rohkeusRaisa Cacciatore & Erja Korteniemi-Poikela

  Tämän kirjan avulla pystyt antamaan lapsellesi tukea ja turvaa tärkeällä matkalla lapsesta aikuiseksi.

  Rakkautta ranskalaisnaisten tapaanFlorence Besson – Eva Amor – Claire Steinlen

  Pariisi on rakkauden pääkaupunki ja pariisittaret sen valtiattaria. Tässä oppaassa he paljastavat salaisuutensa, mitä tulee flirttailuun ja viettelyn taitoon, rakkauteen ja romantiikkaan.

  Työpaikan kusipäätRobert I. Sutton

  Välttämätön opas jokaiselle, joka on joutunut elämässään tekemisiin epämiellyttävän ja huonosti käyttäytyvän tyypin – sanalla sanoen kusipään – kanssa.