Kirja: HIM (Reinhardt Haydn)

Kirja on loppuunmyyty.

HIM Reinhardt Haydn

HIM on yksi suomalaisen musiikin suurimpia menestystarinoita maailmalla. HIM:n albumeita on myyty yhteensä noin 5 miljoonaa kappaletta. Jo ensimmäinen albumi Greatest Lovesongs Vol. 666 (1997) huomattiin ulkomailla. Seuraava albumi Razorblade Romance (1999) nousi listaykköseksi Suomessa ja Saksassa. Neljäs albumi Love Metal (2003) toi markkinoille uuden musiikkityylin love metallin. Syyskuun lopussa 2006 HIM ylitti USA:ssa ensimmäisenä suomalaisena bändinä 500 000 myydyn kappaleen rajan albumillaan Dark Light. Kirjassa seurataan bändin huimaa uraa helsinkiläisestä lähiöbändistä love metallin tiennäyttäjäksi maailmalla. Bändin historia ulottuu 1990-luvun puoliväliin, jolloin Ville Valo, Mikko Paananen (Mige Amour) ja Mikko Lindström (Lily Lazer tai Linde) perustivat silloin vielä His Infernal Majesty -nimellä kulkeneen oulunkyläläisen kokoonpanonsa. Myöhemmin bändiin ovat liittyneet Janne Puurtinen (Emerson Burton) ja Mika Karppinen (Gas Lipstick). Kirjassa kartoitetaan bändin koko ura uusimpiin keikkoihin ja levytyksiin asti. Mukana runsaasti upeita valokuvia.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2009
Sivumäärä: n. 160 s
Kirjastoluokka: 99

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

HerraskansaaHenriette von Schirach

Valaiseva aikalaiskuvaus Kolmannen valtakunnan puolue-eliitin elämästä sen sisältä käsin.

Angus YoungJeff Apter

Ensimmäinen elämäkertateos Angus Youngista, AC/DC:n perustajasta ja bändin viimeisestä alkuperäisjäsenestä.

Atik Ismail PelimiesAtik Ismail

Yksi suomalaisen jalkapallon värikkäimmistä persoonallisuuksista kertoo avoimesti elämänsä eri vaiheista.

Ronald ReaganKarin Henriksson

Miten Hollywood-näyttelijästä ja vannoutuneesta demokraatista tuli eturivin republikaani ja Yhdysvaltain 40. presidentti? Teos käy läpi niin Reaganin nuoruusvuodet ja näyttelijäuran kuin toiminnan Kalifornian kuvernöörinä sekä Valkoisessa talossa vietetyt vuodet 1981–1989.

Uskollisuuden velvoiteJames Comey

Kohua aiheuttaneissa muistelmissaan James Comey paljastaa Yhdysvaltain poliittisen lähihistorian kiperimmät käänteet ja kertoo suorin sanoin, millaisen johtajan maa on Donald Trumpista saanut.