Kirja: Kadonnut ruusu (Serddar Özkan)

Kirja on loppuunmyyty.

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Kadonnut ruusu Serdar Özkan

  Serdar Özkanin esikoisteosta Kadonnut Ruusu on kuvattu monin ylistävin laatusanoin: loistava, innoittava, mystinen, liikuttava, erilainen, hämmästyttävä, kiehtova. Kadonnut Ruusu kertoo nuoresta naisesta, Dianasta, joka lähtee etsimään kadonnutta sisartaan. Matka antaa hänelle runsaasti uusia kokemuksia ja johtaa hänet tutkimaan syvästi myös omaa elämäänsä. Kirjassa yhdistyvät niin psykologia ja elämänfilosofia kuin seikkailu ja mystiikka. Özkan jatkaa teoksessaan Pikku Prinssin ja Alkemistin viitoittamaa tietä. Tämä kirja koskettaa ihmisiä yli rajojen.

  Serdar Özkan on syntynyt Turkissa 1975. Hän opiskeli Yhdysvalloissa ja jatkoi myöhemmin psykologian opintojaan Istanbulissa. Vuodesta 2002 lähtien Özkan on omistautunut pelkästään kirjoittamiselle. Kadonnut ruusu on hänen esikoisteoksensa, ja se on tehnyt hänestä Turkin kaikkien aikojen käännetyimmän kirjailijan heti Orhan Pamukin ja Yasar Kemalin jälkeen. Kirja on kohonnut myyntilistojen kärkeen mm. Kanadassa, Saksassa, Espanjassa ja Hollannissa. Se on käännetty jo 25. kielelle ja julkaistu yli 30. maassa.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 9/2008
  Sivumäärä: n. 200 s.
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN:

  Muuta: Suomennos Päivi Paju, kansi Päivi Veijalainen

  Kirjan laji

  Muita kaunokirjoja

  Kuolemaan asti sinunPeter James

  Jodie Bentleyn filosofia rahan suhteen on yksinkertainen. Sitä on joko ansaittava tai sen kanssa on avioiduttava. Naimisiin pääseminen on helppoa, rikkaasta aviomiehestä eroon pääseminen sen sijaan vaatii todellista taitoa. Mutta harjoitus tekee mestarin…

  Rikoksen merkitPeter james

  Kokoelma lyhyitä jännityskertomuksia Britannian ykkösdekkaristilta.

  Eturintaman iskujoukko iskee takaisinMarkku Hattula

  Todenmakuinen romaani jatkosodan hyökkäysvaiheesta

  RosiePierre Lemaitre

  Uusi dekkari jo kolmesti maailman parhaana rikoskirjailijana palkitulta Lemaitrelta.

  Keikkabussin parhaat musavitsitSamuli Väänänen

  Keikkamatkoilla tien päällä vietetyt pitkät tunnit ovat oiva kasvualusta muusikoiden väliselle sanailulle. Ja mistäpä paremmin vitsiä irtoaisi, kuin muusikoiden maneereista tai vinksalleen väännetyistä laulujen sanoituksista.