Kirja: Unet näkevät meidät (Anneli Pääkkönen (toim.))

Kirja on loppuunmyyty.

Unet näkevät meidät Anneli Pääkkönen

Poikkeuksellinen unikirja, jossa kirjailijat Anneli Pääkkönen, Rauni Paalanen ja Kirsi Suokas, terapeutit Irma Müller-Nienstedt ja Hans-Rudolf Müller-Nienstedt sekä valokuvaaja Marja Pirilä vievät lukijan unien voimalliseen maailmaan. He väittävät, että unet tuntevat meidät paremmin kuin me itse.

Kirjassa taide, tutkimus ja kokemus käyvät vuoropuhelua, joka houkuttaa lukijan mukaan unien todellisuuteen. Sivuilla kulkevat lomittain unitarinat, valokuvaus, runous ja unien tutkimus. Terapeutit kertovat kokemuksiaan unien luovuudesta ja niiden kyvystä auttaa.

Jokainen unien näkijä on luova!

LOPPUUNMYYTY

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2005
Sivumäärä: 152 s.
Kirjastoluokka: 15.92, 14.

Kirjan laji

Muita elämäntaitokirjoja

Sydämen viisausRuediger Schache

Kansainvälinen menestysteos kertoo miten sydämen voimat ohjaavat ihmissuhteitasi

Tapasin JeesuksenCharlotte Rørth

Miten rationaalisena ajattelijana tunnettu toimittaja voi selittää sen, että on todellakin tavannut Jumalan pojan ja keskustellut tämän kanssa? Rohkea ja kaunis kirja, joka ei kerro uskonnosta, vaan vastuun kantamisen ja syvän vakaumuksen merkityksestä.

PotkutPekka Hämäläinen ja Jukka-Pekka Vuorinen

Mitä tehdä, kun työpaikka menee alta? Tunnetut ihmiset kertovat omia kokemuksiaan potkujen saamisesta, potkujen antamisesta, yrittämisestä, pelosta ja uudesta noususta ja onnistumisesta.

Koukuttavat suhteetSusanna Ruuhilahti

Miksi huonosta ihmissuhteesta on joskus niin vaikea päästä irti? Susanna Ruuhilahti selvittää, millaiset asiat pitävät ihmistä kiinni vaikeassa suhteessa ja millaista apua koukuttavassa suhteessa oleva tarvitsee irtautumiseen.