Kirja: Talvisota eurooppalaisin silmin (Robert Edwards)

Kirja on loppuunmyyty.

Talvisota eurooppalaisin silmin Robert Edwards

Edwardsin teos on täysipainoinen raportti talvisodan rintamatapahtumista ja mielenkiintoinen yleiseurooppalainen arvio suomalaisesta ”talvisodan ihmeestä”. Se avaa näköalaa myös kulissientakaiseen kansainväliseen keskusteluun talvella 1939–1940, jolloin Länsiliittoutuneiden piirissä sotilaallisen avun lähettäminen Suomelle oli kuuma poliittinen peruna. Kirjoittajan mukaan talvisodalla oli ratkaiseva merkitys koko toisen maailmansodan kehittymiseen ja lopputulokseen.

LOPPUUNMYYTY

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2007
Sivumäärä: n. 320 s.
Kirjastoluokka: 92, 90.3

Muuta: Suomennos Jouni Porio – Kansi Jamie Tanner / Hanna Ulvinen

Kirjan laji

Muita historiakirjoja

Valkoisten vankinaPekka Railo (Toimittanut Pekka Tuomikoski)

Päiväkirja Kokkolan ja Tammisaaren punavankileireiltä 1918

Muistolaattabongarin opasPauli Jokinen

14 kävelyreittiä, joita seuraamalla pääsee tutustumaan eri kaupunginosien muistolaattoihin. Runsaasti kuvitettu kirja kertoo niiden tarinat.

Isäni oli natsiGerald Posner

Gerald Posner on haastatellut yhtätoista Hitlerin sisäpiiriin kuuluneen henkilön poikaa ja tytärtä, jotka kertovat ensimmäistä kertaa, millaista oli kasvaa natsi-johtajien lapsena ja miten tämä menneisyys on heidän elämäänsä vaikuttanut.

Tie Tali-IhantalaanAntti Nieminen

Autenttinen sotakuvaus ja nuoren miehen kasvutarina.

Homo europaeusKarin Bojs

Ainutlaatuisen mukaansatempaava, 54 000 vuotta kattava tarina eurooppalaisten alkuperästä, DNA:sta ja sukututkimuksesta. Teos sai Ruotsin arvostetuimman kirjallisuuden alan tunnustuksen, August-palkinnon, vuoden 2015 parhaana tietokirjana.