Kodin uusi mehukirja Orvokkimehusta mustaseljajuomaan ja karviaismehusta puolukkaglögiinPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan.
Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin. Yhdistämällä uusia aineksia vanhoihin suosikkeihin, kuten vaikkapa mustaviinimarjaan, syntyy mahtavia juomia arkeen ja juhlaan.
Kirja kertoo myös, miten mm. erilaisia yrttejä ja kukkia voidaan käyttää mehujen valmistuksessa.
80 juomareseptin lisäksi kirjassa on mainioita ohjeita siitä, miten mehujen valmistuksessa tähteeksi jäävästä marja- tai hedelmäsoseesta syntyy maukkaita hilloja tai jälkiruokakastikkeita.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2018
Sivumäärä: 160 s.
Koko: 170 x 240 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.27
ISBN: 9789523126862

Muuta: Suomennos Katarina Luoma, Kansi Kristin Lidström

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Terveellistä ja hyvää kotikuivuristaMichelle Keogh

Kirja antaa kaikki tarvittavat tiedot erilaisten ruoka-aineiden käsittelyyn ja kuivatun ruoan oikeaan säilytykseen. Se tarjoaa myös 100 innovatiivista reseptiä kuivurissa valmistettaviin herkkuihin.

Kaikki avokadosta Gaby Dalkin

Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

Grillimestarin kasvisherkut Tatu Lehtovaara

Grilliherkuillaan tunnetuksi tullut keittiömestari Tatu Lehtovaara osoittaa uudessa kirjassaan, ettei grillaaminen ole vain lihansyöjien huvia. Grillissä syntyy mahtavia herkkuja myös kasviksista.

VeneruokaaJennie Gillander

Kirjan ohjeilla pienessä venekeittiössä syntyy vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa joka päivä.

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.