Kirja: Läpi tulihelvetin (Mikko Haaja )

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Läpi tulihelvetin Mikko Haaja

  Laadukas ja todenmukainen sotaromaani, jota lukiessa tuntuu kuin olisi itsekin taisteluissa mukana.

  Jatkosodan ensimmäisenä sotakesänä 1941 keskisuomalaisista taistelijoista koostuva JR48 hyökkää Kannaksella kohti Laatokkaa Neuvostoliiton rajajoukkojen tehdessä kiivasta vastarintaa.
  Talvisodan kokenut vänrikki Ilves johtaa esimerkillään jääkärijoukkuetta, jota käytetään surutta iskevänä kiilana eturintaman pahimmissa paikoissa. Niin talvisodan veteraanit kuin kokemattomat nuorukaisetkin joutuvat antamaan kaikkensa kiivaissa hyökkäyksissä.
  Viikko toisensa jälkeen jääkärijoukkue iskee, syöksyy ja ryömii kärjessä, vaikka joukko hupenee ja monen matka katkeaa kesken.
  Vänrikki Ilveksellä on täysi työ pitää harventuva joukkueensa fyysisesti iskukykyisenä ja henkisesti tasapainoisena, kun yhä ylivoimaisemmilta tuntuvat taistelutehtävät syövät miestä, hermot kiristyvät ja eettiset kysymykset jakavat joukkuetta.
  Osan esimiehistä osoittautuessa epäpäteviksi tai piittaamattomiksi ovat nuoren reservinupseerin oma jaksaminen ja itseluottamus vaakalaudalla. Saako hän johdettua miehensä läpi tulihelvetin?

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 8/2018, viikolla 35
  Sivumäärä: 259 s.
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN: 9789523127326

  Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää romaaneita

  Kaksi rantaaEeva Vuorenpää

  Kaksi rantaa on historiallinen romaani suomalaisten Amerikan-siirtolaisuudesta. Se on rohkean Hannan huima elämäntarina, joka vie 17-vuotiaan maalaistytön Atlantin valtameren yli 1920-luvun kuohuvaan New Yorkiin.

  LacrimosaRiku Rujo

  Riku Rujon esikoisromaani on raju, eroottinen kertomus päihteidenkäytöstä, rakkaudesta ja vapaudenkaipuusta.

  ReunallaTapani Heinonen

  Romaani vihasta, rakkaudesta ja oikeudesta omaan minuuteen

  Tulen varjotPierre Lemaitre

  Mestarillinen romaani vie lukijan 1920-luvun lopun Pariisiin keskelle juonten ja petosten vyyhteä. Odotettu jatko-osa Pierre Lemaitren maailmanmenestysteokselle Näkemiin taivaassa.

  Vielä tänään olemme elossaEmmanuelle Pirotte

  Vuoden 2016 parhaana historiallisena romaanina Ranskassa palkittu teos yhdistää toisen maailmansodan brutaaliuden ja inhimillisen toiveikkuuden unohtumattomaksi tarinaksi, joka pitää otteessaan viimeiselle sivulle saakka.