Kirja: Vaihtoehdot lihalle (Tatu Lehtovaara )

Painos väliaikaisesti loppu

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

    Vaihtoehdot lihalle Nyhtökaura, Härkis, Mifu ja muutTatu Lehtovaara

    Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
    Uudet suomalaiset proteiinivalmisteet tuovat vaihtelua perinteisten tofun, tempen ja seitanin rinnalle. Tarjolla on nyhtökauraa, Härkistä, Oumph!:ia, Mifua ja jo 60-luvulla kehiteltyä Quornia.
    Mikä sopii mihinkin ja kuinka niitä käsitellään? Mitä pitää ottaa huomioon, kun näitä paistetaan, savustetaan tai haudutellaan? Tatu Lehtovaara antaa kirjassaan parhaat käyttövinkit sekä runsaasti herkullisia reseptejä erilaisten proteiinipitoisten raaka-aineiden käyttöön. Lähes kaikki reseptit voi valmistaa myös vegaanisina vaihtoehtoina.

    Kirjan tiedot

    Ilmestymisaika: 1/2017, viikolla 4
    Sivumäärä: 144 s.
    Kirjastoluokka: 68.22
    Sähkökirjan ISBN:

    Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

    Kirjan laji

    Ruoka- ja juoma-aiheisia

    Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

    Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

    Kaikki avokadosta Gaby Dalkin

    Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

    Jallu Jonna Pulkkinen

    Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?

    Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

    Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

    Mahtava matchaJoanna Farrow Johdanto: Sinikka Piippo

    Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.