Kirja: Vaihtoehdot lihalle (Tatu Lehtovaara )

Painos väliaikaisesti loppu

Vaihtoehdot lihalle Nyhtökaura, Härkis, Mifu ja muutTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
Uudet suomalaiset proteiinivalmisteet tuovat vaihtelua perinteisten tofun, tempen ja seitanin rinnalle. Tarjolla on nyhtökauraa, Härkistä, Oumph!:ia, Mifua ja jo 60-luvulla kehiteltyä Quornia.
Mikä sopii mihinkin ja kuinka niitä käsitellään? Mitä pitää ottaa huomioon, kun näitä paistetaan, savustetaan tai haudutellaan? Tatu Lehtovaara antaa kirjassaan parhaat käyttövinkit sekä runsaasti herkullisia reseptejä erilaisten proteiinipitoisten raaka-aineiden käyttöön. Lähes kaikki reseptit voi valmistaa myös vegaanisina vaihtoehtoina.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2017, viikolla 4
Sivumäärä: 144 s.
Kirjastoluokka: 68.22

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Keittiöpuutarhurin käsikirjaAgneta Ullenius

Kasvata itse omat vihanneksesi

Kaikki avokadosta Gaby Dalkin

Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.