Villivihanneskeittokirja Marlene Gustawson

Luonnossa villeinä kasvavien yrttien ja kasvien käyttö ravintona on jatkuvasti kasvava ruokatrendi. Villivihanneskeittokirja opastaa tunnistamaan ja käyttämään luonnosta löytyviä kasveja. Se kertoo havainnollisesti, mitä kasveja ja kasvinosia voi syödä ja miten niistä valmistetaan herkullista ruokaa.
Poimulehti, mesiangervo, nokkonen, käenkaali, vuohenputki, jauhosavikka… metsistä, niityiltä ja pihoilta löytyy runsain määrin todellista lähiluomuruokaa, joka on paitsi ilmaista, myös erittäin terveellistä. Monipuolisesta kirjasta löytyy runsaasti villivihannesten käyttöideoita sekä reseptejä smoothieihin, mehuihin, välipaloihin ja kevyisiin aterioihin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2017, viikolla 4
Sivumäärä: 160 s.
Koko: 190 x 240 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.2
ISBN: 9789523124219

Muuta: Suomennos Salla Korpela, Kansi Monica O. Petrovski

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Huikeimmat täytekakutCeri Olofson

50 upeaa ja herkullista täytekakkua, joiden salaisuus paljastuu, kun leikkaat ensimmäisen palan.

Juuri näin!Tiia Koskimies

Tiia Koskimies tarjoilee runsaasti uusia makuja ja valmistustapoja herkullisiin ja terveellisiin juuresruokiin.

Grillimestarin kasvisherkut Tatu Lehtovaara

Grilliherkuillaan tunnetuksi tullut keittiömestari Tatu Lehtovaara osoittaa uudessa kirjassaan, ettei grillaaminen ole vain lihansyöjien huvia. Grillissä syntyy mahtavia herkkuja myös kasviksista.

Kotitekoiset jogurtit, rahkat ja juustot Cosima Bellersen Quirini

Maitotuotteiden valmistaminen kotona on yllättävän helppoa. Tähän kirjaan on koottu kaikki tarvittava tieto maidon käsittelystä, ja sen resepteillä valmistuvat monet herkulliset luonnontuotteet.

Terveellistä ja hyvää kotikuivuristaMichelle Keogh

Kirja antaa kaikki tarvittavat tiedot erilaisten ruoka-aineiden käsittelyyn ja kuivatun ruoan oikeaan säilytykseen. Se tarjoaa myös 100 innovatiivista reseptiä kuivurissa valmistettaviin herkkuihin.