Tulilla Avotulen tunnelmia ja herkkuhetkiäMatias Koskimies

Kirja kertoo sekä tulen että tulilla istumisen merkityksestä ihmisille. Samalla se johdattaa avotulella valmistettujen herkkujen äärelle.
Kirjan ohjeet ovat kokeiltuja esimerkkejä ruuan valmistukseen tulella. Hiillostaminen, loimuttaminen ja rosvopaistin kypsennys maakuopassa, ruoan valmistus muurikkapannulla tai savustaen ovat vaihtoehtoja minkä tahansa ruokaraaka-aineen kypsentämiseen.
Kirjassa opastetaan valitsemaan sopiva nuotiopaikka tulentekoon, annetaan ohjeet loimulaudan rakentamiseen sekä kerrotaan, miten rosvopaistille saadaan toimiva maakuoppa. Lisäksi kirjassa esitellään herkullisiksi todettuja reseptejä niin kala-, kasvis-, kuin liharuuillekin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 5/2017, viikolla 21
Sivumäärä: 140 s.
Koko: 172 x 220 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 79.4; 68.2
ISBN: 9789523124295

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Vastapoimittua Ulla Karlström & Cecilia Lundin (toim.)

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.