Kirja: Tulilla (Matias Koskimies)

Kirja on loppuunmyyty.

Tulilla Avotulen tunnelmia ja herkkuhetkiäMatias Koskimies

Kirja kertoo sekä tulen että tulilla istumisen merkityksestä ihmisille. Samalla se johdattaa avotulella valmistettujen herkkujen äärelle.
Kirjan ohjeet ovat kokeiltuja esimerkkejä ruuan valmistukseen tulella. Hiillostaminen, loimuttaminen ja rosvopaistin kypsennys maakuopassa, ruoan valmistus muurikkapannulla tai savustaen ovat vaihtoehtoja minkä tahansa ruokaraaka-aineen kypsentämiseen.
Kirjassa opastetaan valitsemaan sopiva nuotiopaikka tulentekoon, annetaan ohjeet loimulaudan rakentamiseen sekä kerrotaan, miten rosvopaistille saadaan toimiva maakuoppa. Lisäksi kirjassa esitellään herkullisiksi todettuja reseptejä niin kala-, kasvis-, kuin liharuuillekin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 5/2017, viikolla 21
Sivumäärä: 140 s.
Kirjastoluokka: 79.4; 68.2

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Kaikki avokadosta Gaby Dalkin

Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Kakkuja kasviksistaYsanne Spevack

Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.

Keittiöpuutarhurin käsikirjaAgneta Ullenius

Kasvata itse omat vihanneksesi