Kirja: Syntymän ja kuoleman kirja (Eija Pulkkinen )

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Syntymän ja kuoleman kirja Riittejä ja uskomuksia maailmaltaEija Pulkkinen

  Syntymään ja kuolemaan liittyy kaikissa kulttuureissa mystiikkaa ja uskomuksia. Elämän porteista kulkevia saatellaan eri puolilla maailmaa monenlaisin menoin ja siirtymäriitein, jotka ulkopuoliselle usein näyttäytyvät varsin outoina ja eksoottisina.
  Eija Pulkkinen on asunut Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa ja merkinnyt muistiin erilaisia syntymään ja kuolemaan liittyviä riittejä ja juhlamenoja sekä haastatellut kohtaamiaan ihmisiä paikallisista tavoista ja uskomuksista. Tuloksena on kiehtova kirja siitä, miten elämän ääripäät kohdataan eri puolilla maailmaa. Teos kuvaa mukaansatempaavasti syntymän ja kuoleman rituaaleja ja magiaa mm. Filippiinien Ifugao-heimon parissa, Myanmarissa, Bhutanissa, Guatemalassa ja Meksikon Tarahumara-intiaanien keskuudessa.

   

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 1/2017
  Sivumäärä: n. 200 s.
  Kirjastoluokka: 40.8
  Sähkökirjan ISBN: 9789523124639

  Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Muita tietokirjoja

  Pitääkö pankkiirit pelastaa?Thomas Piketty

  Teräviä puheenvuoroja länsimaiden talousromahduksesta ja sen jälkiseurauksista yhdeltä tämän ajan kuumimmista taloustieteilijöistä.

  Onko siellä ketäänMarkus Hotakainen

  Miten Maan ulkopuolista älyä ja sen mahdollisia asuinsijoja on yritetty etsiä ja millaisia etsintöjä on parhaillaan käynnissä? Entä mitä vieraan älyn löytyminen merkitsisi ihmiskunnalle?

  Tapaus GoogleTorsten Fricke - Ulrich Novak

  Miten hakukoneen mahti yltää kaikkialle, ja miksi se on niin vaarallista?

  Tapaus HodorkovskiRichard Sakwa

  Hyökkäyksellä Hodorkovskia vastaan oli kauaskantoisia poliittisia ja taloudellisia seurauksia. Richard Sakwa tutkii Jukosin nousua ja tuhoa sekä Putinin valtapolitiikkaa ja suhdetta suuryrityksiin.

  Rahaeliitin salainen maailmaJake Bernstein

  Kahteen kertaan Pulitzer-palkittu taloustoimittaja Jake Bernstein seuraa suuren rahan liikkeitä sinne, mihin verottajalla tai rikostutkijoilla ei ole pääsyä.