Kirja: Ilonhilaaja  (Panu Rajala)

Osta verkkokaupastamme

Saatavana sähkökirjana

Sähkökirjojamme myyvät mm.

Ilonhilaaja Panu Rajala

K:n kunnan ansioitunut verojohtaja Kosti Korventausta jää eläkkeelle pitkän kuivan virkauran jälkeen. Hän päättää muuttaa ensin itsensä ja sitten maailman.
Aluksi hän pitää kaikkien aikojen läksiäiset. Hän antaa esimiesten ja alaisten kuulla kunniansa ja arvioi saman tien entisen vaimonsa, joka on tuottanut hänelle pelkkiä pettymyksiä – hyvittävänä ilonaiheena, että tämä viimein ymmärsi lähteä rakastajansa, teatterin lahjattoman iltanäyttelijän matkaan.
Vapaana miehenä Kosti lupaa ryhtyä kylähulluksi. Hän selvittää tilinsä kaikkien ökyrikkaiden laiskimusten kanssa, joita ei ole voinut verottaa kylliksi. Nyt koittaa taannehtivan velanmaksun aika!
Selvittyään vihollisistaan Korventausta kääntää katseensa koko maan epäkohtiin ja lähtee pääkaupunkiin kovistelemaan Suomen herroja. Talous on saatava välittömästi kuntoon! Kansalaisten vetelä kelluminen hyvinvoinnissa on heti lopetettava. Aito ilo löytyy muualta kuin aineellisista eduista! Tämän hän päättää lyödä moukarilla kansakunnan kalloon.
Ainut mutka matkassa on Ilona Kumpulainen, paperitehtaan työttömäksi jäänyt yövartija. Mehevä, lämmin, rakastettava nainen, joka haluaa Kostin kelkkaan. Mies taistelee itsenäisyydestään. Kuinka kiperä kysymys ratkaistaan?

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2017
Sivumäärä: n. 260 s.
Koko: 135 x 210 mm
Sidosasu: sidottu
Kirjastoluokka: 84.2
ISBN: 9789523123458
Sähkökirjan ISBN: 9789523124721

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää romaaneita

Seitsemän päivää ilmanMonika Peetz

Tiistaisiskojen paasto- ja puhdistautumisretriitti ei osoittaudu aivan odotusten mukaiseksi.

Kapteeni Nemo merten syvyyksissäJules Verne

Kapteeni nemon seikkailut nyt uutena käännöksenä.

Kaukopartion kostoiskuMarkku Hattula

Hattulan kaukopartiotoimintaa kuvaavan kirjasarjan toinen osa.

Kotkansilmän uusi loistoEeva Vuorenpää

Kotkansilmän kartanotrilogian huipennus

Kuka heilutti pesäpuutaTapani Heinonen

Kahden sukupolven tarina maasta, missä ihminen voi menettää uskonsa yhteiskuntaan, rakkauteen, Jumalaan – jopa itseensä.