Herkuttele perunoilla Ranskalaisen keittiön 100 parasta reseptiäCatherine Gerbod

Peruna on mainettaan monipuolisempi ruoka, joka sopii aterialle kuin aterialle sesongista tai tilaisuudesta riippumatta. Siitä syntyy niin näppärää sormiruokaa ja mainioita alkupaloja kuin suussa sulavia lisukkeita, salaatteja tai vaikka koko aterian pääruoka. Ei ole sattumaa, että peruna on maailman suosituimpia ruoka-aineita.
Kirja sisältää 100 ranskalaisen Cuisine et Vins de France -lehden reseptiä, joiden avulla valmistat perunasta herkkuja niin arkiaterialle kuin juhlapöytäänkin.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2016, viikolla 31
Sivumäärä: 184 s.
Koko: 195 x 240 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.2
ISBN: 9789523123342

Muuta: Suomennos Mirkka Santala Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

VillivihanneskeittokirjaMarlene Gustawson

Villivihanneskeittokirja opastaa tunnistamaan ja käyttämään luonnosta löytyviä kasveja. Se kertoo havainnollisesti, mitä kasveja ja kasvinosia voi syödä ja miten niistä valmistetaan herkullista ruokaa.

Kaikki avokadosta Gaby Dalkin

Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Vastapoimittua Ulla Karlström & Cecilia Lundin (toim.)

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Juuri näin!Tiia Koskimies

Tiia Koskimies tarjoilee runsaasti uusia makuja ja valmistustapoja herkullisiin ja terveellisiin juuresruokiin.