Kirja: Herkuttele perunoilla  (Catherine Gerbod)

Kirja on loppuunmyyty.

Herkuttele perunoilla Ranskalaisen keittiön 100 parasta reseptiäCatherine Gerbod

Peruna on mainettaan monipuolisempi ruoka, joka sopii aterialle kuin aterialle sesongista tai tilaisuudesta riippumatta. Siitä syntyy niin näppärää sormiruokaa ja mainioita alkupaloja kuin suussa sulavia lisukkeita, salaatteja tai vaikka koko aterian pääruoka. Ei ole sattumaa, että peruna on maailman suosituimpia ruoka-aineita.
Kirja sisältää 100 ranskalaisen Cuisine et Vins de France -lehden reseptiä, joiden avulla valmistat perunasta herkkuja niin arkiaterialle kuin juhlapöytäänkin.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2016, viikolla 31
Sivumäärä: 184 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Suomennos Mirkka Santala Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

VillivihanneskeittokirjaMarlene Gustawson

Villivihanneskeittokirja opastaa tunnistamaan ja käyttämään luonnosta löytyviä kasveja. Se kertoo havainnollisesti, mitä kasveja ja kasvinosia voi syödä ja miten niistä valmistetaan herkullista ruokaa.

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

VeneruokaaJennie Gillander

Kirjan ohjeilla pienessä venekeittiössä syntyy vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa joka päivä.