Kirja: 0-koodin keittokirja  (Minna Forsström)

Painos väliaikaisesti loppu

0-koodin keittokirja Gluteeniton, maidoton ja sokeriton keittiöMinna Forsström

Yhä useampi meistä kärsii jonkinlaisista allergioista tai joutuu muista syistä välttämään erilaisia ruoka-aineita. Jokaisen on kuitenkin mahdollista tehdä terveellistä ja maistuvaa ruokaa. Tämä kirja on opas gluteenittomaan, lehmänmaidottomaan ja sokerittomaan keittiöön.
0-koodin keittiössä käytetään monipuolisesti puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa  ja puhdistettua sokeria.
0-koodin monipuolisissa resepteissä ruoka valmistetaan lihasta, kalasta, kanasta, juureksista, kasviksista, siemenistä, pähkinöistä ja luonnollisista rasvoista. Lisänä käytetään lampaan- ja vuohenmaitoa, hedelmiä sekä gluteenittomia viljoja.
Huono soveltumaton ravinto altistaa elintasosairauksille. Pienillä jokapäiväisillä valinnoilla voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme. Itse tekemällä varmistamme myös ravinnon laadun.
Ravinto on myös tunneasia. Terveellisyyden ja ravitsevuuden lisäksi ruoan on oltava hyvää.
Kirjan reseptit on jaoteltu kahteen pääryhmään: juhlaruokiin ja arkiruokiin. Kun normaalista ruoka-aineiden tarjonnasta on mahdollista käyttää vain osaa, asettaa se suuret haasteet kotikokille. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2016, viikolla 34
Sivumäärä: 180 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Kakkuja kasviksistaYsanne Spevack

Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

Mahtava matchaJoanna Farrow Johdanto: Sinikka Piippo

Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.