Kirja: Menestys (Alex Ferguson – Michael Moritz)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Menestys Mitä ManU ja elämä ovat minulle opettaneetAlex Ferguson ja Michael Moritz

  Upean uran jalkapallomanagerina tehnyt Sir Alex kertoo inspiroivassa ja suorapuheisessa kirjassaan, mistä aineksista menestys rakennetaan.
  Ferguson on analysoinut johtajavuosiensa tärkeitä päätöksiä yhdessä ystävänsä ja yhteistyökumppaninsa Sir Michael Moritzin kanssa ja jakaa oppeja, joita jokainen voi käyttää menestyäkseen elämässään ja työssään.
  Kirja ei ole perinteinen johtamisopas, vaan värikkäästä jalkapallon maailmasta ammentava persoonallinen puheenvuoro, jonka esimerkkitapaukset eivät nouse akateemisesta tutkimustiedosta vaan elämänmakuisesta käytännön kokemuksesta huippujalkapallon eri pelikentillä.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 10/2016, viikolla 43
  Sivumäärä: 384 s.
  Kirjastoluokka: 79.31; 99.
  Sähkökirjan ISBN: 978-952-312-394-6

  Muuta: Suomennos Petri Ukskoski Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Muita tietokirjoja

  KoivuSeija A. Niemi

  Kattava tietoteos koivusta kartoittaa kaikki ne aspektit, joilla koivu liittyy suomalaiseen luontoon, elämään ja kulttuuriin.

  Rahaeliitin salainen maailmaJake Bernstein

  Kahteen kertaan Pulitzer-palkittu taloustoimittaja Jake Bernstein seuraa suuren rahan liikkeitä sinne, mihin verottajalla tai rikostutkijoilla ei ole pääsyä.

  Punavihreä, sinivalkoinenLi Andersson & Susanna Koski

  Vastakkain on kaksi määrätietoista naista, jotka eivät arkaile sanoa mielipidettään siitä, mitkä ovat Suomen, EU:n ja koko maailman hyvinvoinnin ja menestyksen eväät.

  Suomessa kummitteleeEero Ojanen

  Kirja on jatkoa Suurelle suomalaiselle kummituskirjalle. Se jatkaa selittämättömien ilmiöiden ja kummallisten kokemusten esittelyä sellaisena kuin suomalaiset ovat ne kokeneet.

  Tapaus HodorkovskiRichard Sakwa

  Hyökkäyksellä Hodorkovskia vastaan oli kauaskantoisia poliittisia ja taloudellisia seurauksia. Richard Sakwa tutkii Jukosin nousua ja tuhoa sekä Putinin valtapolitiikkaa ja suhdetta suuryrityksiin.