Kirja: Kuolemaan asti sinun ()

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Kuolemaan asti sinun Peter James

  Jodie Bentley on koko lapsuutensa saanut kokea olevansa ruma ankanpoikanen. Nyt hänellä on elämässään kaksi suurta unelmaa: olla kaunis ja rikas.
  Ensimmäisen tavoitteen toteuttamiseen tarvitaan vain plastiikkakirurgin apua. Toinen vaatii huolellista suunnittelua.
  Jodien filosofia rahan suhteen on yksinkertainen. Sitä on joko ansaittava tai sen kanssa on avioiduttava. Naimisiin pääseminen on helppoa, rikkaasta aviomiehestä eroon pääseminen sen sijaan vaatii todellista taitoa. Mutta harjoitus tekee mestarin…
  Rikosylikomisario Roy Gracea elämä puristaa monelta taholta. Esimiesten odotukset painostavat, Gracen edellinen rikostapaus valvottaa häntä edelleen öisin, ensimmäisen vaimon, Sandyn, vuosien takaisesta katoamisesta on ilmennyt uusia seikkoja ja kaiken lisäksi vanha vihollinen on ilmestynyt taas maisemiin.
  Pahinta kaikista on kuitenkin se, että Brightonissa näyttää operoivan todellinen musta leski. Nainen, jolla on myrkyllinen mieli ja tappavat taidot. Pian Roy Grace joutuu tunnustamaan, että hän on pahasti aliarvioinut naisen vaarallisuuden.
  Kuolemaan asti sinun on rikosylikomisario Roy Gracesta kertovan kirjasarjan kahdestoista osa.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 9/2016, viikolla 39
  Sivumäärä: 476 s.
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN: 9789523123830

  Muuta: Suomennos Maikki Soro Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää jännitystä

  Kuolema sanelee ehdotPeter James

  Vanhempien pahimmasta painajaisesta tulee Roy Gracen uran vaikein tapaus.

  Kuolema leikkii tulellaPeter James

  Red löytää netistä unelmiensa miehen. Paha vain, että tämä sattuu olemaan pakkomielteinen narsisti. Rikosylikomisario Roy Gracesta kertovan kirjasarjan kymmenes osa.

  Kuolema kulkee kulisseissaPeter James

  Pakkomielle voi olla vaarallinen. Pakkomielteinen ihailu tappavaa. Peter Jamesin kahdeksas Roy Grace -dekkari on hiuksia nostattava matka tähtikultin pimeälle puolelle.

  Kuoleman koura on kylmäPeter James

  ”Haluan heidän kuolevan… tuskallisesti.” Seitsemäs Roy Grace -romaani on hyytävän jännittävä viimeiselle sivulle saakka.

  MegaliigaJ. K. Tamminen

  Vahva kuvaus kansainvälisen huumerikollisuuden leviämisestä Suomeen ja poliisin taistelusta rikollisia ja huumeita vastaan. Taistelusta, jossa koskaan ei tiedä, kuka on vastassa.