Kirja: Operaatio Polar (Ville Kaarnakari )

Pokkari väliaikaisesti loppu.

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Operaatio Polar Salaisen sodan salaiset partiotVille Kaarnakari

  Eletään vuotta 1948. Sodan päättymisestä on jo muutama vuosi. Puolustusvoimat toimii niukkuudessa. Sodassa tehokkuutensa näyttänyt tiedustelu on ajettu alas, parhaimmat osaajat ovat poistuneet maailmalle ja tekniset toimintamahdollisuudet on leikattu lähes olemattomiin. Kuitenkin itsenäinen valtio tarvitsee tietoa päätöstensä pohjaksi.
  Tiedusteluosaston harvalukuinen miehistö käynnistää salaisen ohjelman. Entisiä kaukopartiomiehiä värvätään salaa amerikkalaisten palkkalistoille suorittamaan tiedustelua itärajan takana. Suomalaiset käyttävät suurvaltojen kasvavaa keskinäistä epäluuloa hyväkseen ja antavat amerikkalaisten tehdä likaisen työn. Jos käry käy, syy lankeaa heidän niskaansa.
  Salainen partiotoiminta käynnistyy kesällä 1948 Yhdysvaltojen lähettäessä kaukopartiomiehiä tiedusteluretkille Neuvostoliittoon. Samalla paljastuu yksi kylmän sodan kynnyksellä elävän maailman suurista salaisuuksista

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 8/2016, viikolla 35
  Sivumäärä: 433 s
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN: 978-952-312-377-9

  Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Sotaromaanien ystäville myös

  Eturintaman iskujoukkoMarkku Hattula

  Todentuntuinen taistelukuvaus on kunnianosoitus suomalaiselle sotilaalle ja yhtä aikaa myös pysäyttävä ruohonjuuritason tarina sodan armottomasta todellisuudesta

  Eturintaman iskujoukko iskee takaisinMarkku Hattula

  Todenmakuinen romaani jatkosodan hyökkäysvaiheesta

  Eturintaman iskujoukon torjuntavoittoMarkku hattula

  Kesäkuussa vihollinen aloittaa suurhyökkäyksen Karjalankannaksella. Seuraa läpimurto toisensa jälkeen. Eturintaman iskujoukko joutuu mukaan toivottomilta tuntuviin viivytystaisteluihin.

  Kaukopartion kujanjuoksuMarkku Hattula

  Hattulan uuden, kaukopartiotoimintaa kuvaavan sotaromaanisarjan ensimmäinen osa

  Kaukopartion kostoiskuMarkku Hattula

  Hattulan kaukopartiotoimintaa kuvaavan kirjasarjan toinen osa.

  Kaukopartio virittää ansan Markku Hattula

  Miten käy Kaartimon miehineen, kun koko Suomi seisoo kuilun reunalla? Mikä on suomalaisen partiomiehen rohkeuden ja sitkeyden hinta? Kaukopartiotoimintaa kuvaavan kirjasarjan kolmas osa.