Veneruokaa Makunautintoja koko kesäksiJennie Gillander

Neliviikkoisella purjehduslomallaan Jennie Gillander päätti hylätä perinteisen retkimuonan ja valmistaa sen sijaan todella hyviä aterioita. Tässä kirjassa hän osoittaa, ettei se ole edes vaikeaa.
Kirjan ohjeilla pienessä venekeittiössä syntyy vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa joka päivä: grilliherkkuja ja ruokaisia salaatteja luodoilla ilta-auringossa nautittaviksi illallisiksi, lämmittäviä keittoja ja pataruokia koleisiin purjehduspäiviin, ruokia, joita on helppo syödä aallokon keinutuksessa ja aterioita, jotka on helppo ottaa mukaan maihin tehtäville retkille.
Herkullisen reissuruoan laittaminen ei vaadi huippuvarusteltua keittiötä. Jennie kehitteli kaikki kirjan reseptit varusteinaan vain pieni jääkaappi, kahden polttimon kaasuliesi sekä grilli.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2016
Sivumäärä: 156 s.
Koko: 145 x 210 mm
Sidosasu: Nidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.2
ISBN: 978-952-312-267-3

Muuta: suomennos Anna Maija Luomi, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

Terveellistä ja hyvää kotikuivuristaMichelle Keogh

Kirja antaa kaikki tarvittavat tiedot erilaisten ruoka-aineiden käsittelyyn ja kuivatun ruoan oikeaan säilytykseen. Se tarjoaa myös 100 innovatiivista reseptiä kuivurissa valmistettaviin herkkuihin.

Herkuttele perunoilla Catherine Gerbod

Kirja sisältää 100 ranskalaisen Cuisine et Vins de France -lehden reseptiä, joiden avulla valmistat perunasta herkkuja niin arkiaterialle kuin juhlapöytäänkin.