Kunnon leipää Håkan Johansson

Kansainvälisen Bakery Masters 2014 -kilpailun voittaja Håkan Johansson jakaa kirjassaan parhaat leipäreseptinsä ja antaa kotileipureille loistavia vinkkejä, joiden avulla jokainen onnistuu.
Kirjan ohjeilla syntyvät niin aromikkaat hapanleivät kuin suussa sulavan pehmeät vehnäleivät tai rapeat näkkileivätkin. Mukana ovat myös sellaiset vanhat klassikot kuten siirappilimppu ja tumma ruisleipä.
Miten syntyy leipää ilman, että taikinaa tarvitsee vaivata? Mitä ainesosia resepteissä voi korvata toisilla, jotta leivästä tulisi vieläkin terveellisempää? Minkälaisten leipätaikinoiden tulee antaa kohota yli yön? Kaikkiin näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyvät vastaukset tästä erinomaisesta leivontaoppaasta.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2016, viikolla 8
Sivumäärä: 152 s.
Koko: 190 x 260 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.24
ISBN: 978-952-312-263-5

Muuta: suomennos Anna Maija Luomi, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Vastapoimittua Ulla Karlström & Cecilia Lundin (toim.)

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?

Herkuttele perunoilla Catherine Gerbod

Kirja sisältää 100 ranskalaisen Cuisine et Vins de France -lehden reseptiä, joiden avulla valmistat perunasta herkkuja niin arkiaterialle kuin juhlapöytäänkin.

Superviljat Chrissy Freer

Kirja esittelee 12 superviljaa, niiden ravinto- ja terveysvaikutukset sekä sen, miten niitä kannattaa käyttää ja valmistaa.