Kirja: Terveellistä ja hyvää kotikuivurista (Michelle Keogh 	)

Kirja on loppuunmyyty.

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Terveellistä ja hyvää kotikuivurista Kaikkea hedelmänauhoista juuressipseihin Michelle Keogh

  Nykyaikaisessa keittiössä kuivuri on väline, jolla voi valmistaa monenlaista terveellistä ruokaa. Välipalojen valmistaminen kuivurilla on myös paljon edullisempaa kuin niiden ostaminen kaupasta.
  Tämän kirjan avulla opit kuivaamaan erilaisia ruoka-aineita. Kussakin luvussa keskitytään erilaisiin ruokiin: hedelmien ja vihannesten kuivaamisesta siirrytään edelleen hedelmänauhoihin, kuivalihan tekoon, pähkinöiden ja siementen kuivaukseen, raakaruokien ja jälkiruokien valmistukseen ja hännänhuippuna vielä lemmikkieläinten kuivattuihin herkkuihin.
  Kirja antaa kaikki tarvittavat tiedot erilaisten ruoka-aineiden käsittelyyn ja kuivatun ruoan oikeaan säilytykseen. Se tarjoaa myös 100 innovatiivista reseptiä kuivurissa valmistettaviin herkkuihin.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 2/2016, viikolla 8
  Sivumäärä: 192 s.
  Kirjastoluokka: 68.2
  Sähkökirjan ISBN:

  Muuta: suomennos Anna Maija Luomi, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Ruoka- ja juoma-aiheisia

  Mahtava matchaJoanna Farrow Johdanto: Sinikka Piippo

  Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.

  Kaikki avokadosta Gaby Dalkin

  Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

  0-koodin keittokirja Minna Forsström

  0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

  Parhaat kesäsalaatitMia Gahne

  Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.

  Suomalainen puurokirjaTiia Koskimies

  Suomalaisessa puurokirjassa on kaikkien perinteisten suomalaisten puurojen perusohjeet. Kotimaisten viljojen lisäksi kirjassa on gluteenittomista superviljoista valmistettuja puuroja sekä helppotekoisia ja trendikkäitä tuorepuuro-ohjeita.