Terveellistä ja hyvää kotikuivurista Kaikkea hedelmänauhoista juuressipseihin Michelle Keogh

Nykyaikaisessa keittiössä kuivuri on väline, jolla voi valmistaa monenlaista terveellistä ruokaa. Välipalojen valmistaminen kuivurilla on myös paljon edullisempaa kuin niiden ostaminen kaupasta.
Tämän kirjan avulla opit kuivaamaan erilaisia ruoka-aineita. Kussakin luvussa keskitytään erilaisiin ruokiin: hedelmien ja vihannesten kuivaamisesta siirrytään edelleen hedelmänauhoihin, kuivalihan tekoon, pähkinöiden ja siementen kuivaukseen, raakaruokien ja jälkiruokien valmistukseen ja hännänhuippuna vielä lemmikkieläinten kuivattuihin herkkuihin.
Kirja antaa kaikki tarvittavat tiedot erilaisten ruoka-aineiden käsittelyyn ja kuivatun ruoan oikeaan säilytykseen. Se tarjoaa myös 100 innovatiivista reseptiä kuivurissa valmistettaviin herkkuihin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2016, viikolla 8
Sivumäärä: 192 s.
Koko: 200 x 220 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.2
ISBN: 978-952-312-246-8

Muuta: suomennos Anna Maija Luomi, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Superviljat Chrissy Freer

Kirja esittelee 12 superviljaa, niiden ravinto- ja terveysvaikutukset sekä sen, miten niitä kannattaa käyttää ja valmistaa.

Herkuttele perunoilla Catherine Gerbod

Kirja sisältää 100 ranskalaisen Cuisine et Vins de France -lehden reseptiä, joiden avulla valmistat perunasta herkkuja niin arkiaterialle kuin juhlapöytäänkin.

Grillimestarin kasvisherkut Tatu Lehtovaara

Grilliherkuillaan tunnetuksi tullut keittiömestari Tatu Lehtovaara osoittaa uudessa kirjassaan, ettei grillaaminen ole vain lihansyöjien huvia. Grillissä syntyy mahtavia herkkuja myös kasviksista.