Parhaat piirakat 50 suolaista ja makeaa herkkua kotikeittiöstäTiia Koskimies

Parhaat piirakat -kirjasta löytyy tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita karjalanpiirakoista kaali- ja lihapiirakkaan kuin uusia tuttavuuksia flammkuchenista ranskalaiseen galette-piirakkaan.
Ja mitäpä olisi piirakkakirja ilman iki-ihanaa mustikkapiirakkaa, suussa sulavaa mustaherukka-suklaapiirakkaa tai vaikkapa tuorejuusto-appelsiinipiirasta, joka viimeistään vie kielet mennessään? Myös gluteenitonta ja maidotonta dieettiä noudattaville on kehitelty omat ohjeensa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2016, viikolla 10
Sivumäärä: 136 s
Koko: 190 x 220 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.2
ISBN: 978-952-312-265-9

Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Vastapoimittua Ulla Karlström & Cecilia Lundin (toim.)

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Juuri näin!Tiia Koskimies

Tiia Koskimies tarjoilee runsaasti uusia makuja ja valmistustapoja herkullisiin ja terveellisiin juuresruokiin.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

VillivihanneskeittokirjaMarlene Gustawson

Villivihanneskeittokirja opastaa tunnistamaan ja käyttämään luonnosta löytyviä kasveja. Se kertoo havainnollisesti, mitä kasveja ja kasvinosia voi syödä ja miten niistä valmistetaan herkullista ruokaa.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?