Parhaat piirakat 50 suolaista ja makeaa herkkua kotikeittiöstäTiia Koskimies

Parhaat piirakat -kirjasta löytyy tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita karjalanpiirakoista kaali- ja lihapiirakkaan kuin uusia tuttavuuksia flammkuchenista ranskalaiseen galette-piirakkaan.
Ja mitäpä olisi piirakkakirja ilman iki-ihanaa mustikkapiirakkaa, suussa sulavaa mustaherukka-suklaapiirakkaa tai vaikkapa tuorejuusto-appelsiinipiirasta, joka viimeistään vie kielet mennessään? Myös gluteenitonta ja maidotonta dieettiä noudattaville on kehitelty omat ohjeensa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2016, viikolla 10
Sivumäärä: 136 s
Koko: 190 x 220 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.2
ISBN: 978-952-312-265-9
Sähkökirjan ISBN:

Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Mahtava matchaJoanna Farrow Johdanto: Sinikka Piippo

Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

Kasvikset kemistin keittiössäAnu Hopia – Tatu Lehtovaara

Miten tehdään kasvisruokaa, jossa maku, rakenne ja aromi ovat juuri kohdallaan? Anu Hopia ja Tatu Lehtovaara ovat tehneet käänteentekevän kasvisruokakirjan.

VillivihanneskeittokirjaMarlene Gustawson

Villivihanneskeittokirja opastaa tunnistamaan ja käyttämään luonnosta löytyviä kasveja. Se kertoo havainnollisesti, mitä kasveja ja kasvinosia voi syödä ja miten niistä valmistetaan herkullista ruokaa.