Kirja: Olin Isisin vanki (Farida Khalaf ja Andrea C. Hoffmann 	)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Olin Isisin vanki Nuoren jesiditytön kauhujen kuukaudet Farida Khalaf ja Andrea C. Hoffmann

  Pohjois-irakilainen Farida Khalid oli seitsentoistavuotias, kun Isis-terroristit hyökkäsivät hänen kyläänsä elokuussa 2014. Kylän miehet ja pojat tapettiin. Tytöt ja nuoret naiset otettiin vangeiksi.
  Kuukausien ajan Farida eli maanpäällisessä helvetissä. Häntä kaupattiin orjamarkkinoilla, luovutettiin mieheltä toiselle, hakattiin ja raiskattiin.
  Farida nousi rohkeasti vangitsijoitaan vastaan. Lopulta hän johti kuusi muuta tyttöä kanssaan autiomaan halki pakomatkalle, joka epäonnistuessaan olisi maksanut heidän henkensä.
  Raiskatuksi tulemista pidetään jesidiyhteisössä niin häpeällisenä, että se johtaa jopa yhteisön ulkopuolelle sulkemiseen. Farida ei kuitenkaan suostu kantamaan häpeää kohtalostaan. Hän halusi kertoa tarinansa, jotta Isisin toiminta tulisi maailman silmien eteen juuri sellaisena kuin se on. Tämä on ensimmäinen todistajankertomus Isisistä sen sisältä käsin.

  http://andreachoffmann.com/

  Farida Khalafin haastattelu Hollannin tv:ssä

   

   

   

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 4/2016, viikolla 16
  Sivumäärä: 224 s.
  Kirjastoluokka: 99.1
  Sähkökirjan ISBN: 9789523123175

  Muuta: suomennos Anne Mäkelä, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää elämänkertoja ja muistelmia

  Ozzy Osbourne omin sanoinDave Thompson

  Ozzyn elämänfilosofiaa ja värikkäitä vaiheita

  Jihadi JohnRobert Verkaik

  Ainut ”Jihadi Johnia” milloinkaan haastatellut toimittaja kertoo miten nuoresta, koulutetusta englantilaismiehestä tuli murhanhimoinen terroristi. Samalla hän sukeltaa syvälle radikalisoitumisen syihin.

  Kuin kohtaisi satakielenMarja Mills

  Vuosikymmeniä yksityisyyttään tarkkaan varjelleet Leen sisarukset kertoivat Millsille elämästään, lapsuudestaan, perheestään, Alabamasta ja Amerikan syvästä etelästä sekä siitä, miten Leen ikoninen romaani on vaikuttanut heidän elämäänsä.

  Vaimoja ja rakastajattariaLeena Kurki

  Kirja poikkeuksellisista vaikuttajanaisista, jotka ovat osoittaneet todeksi sanonnan ”kaiken takana on nainen”.

  Juha SipiläRisto Uimonen

  Risto Uimonen kertoo, mikä Juha Sipilä on miehiään ja miten aloitteleva poliitikko harppasi pystymetsästä vanhan valtapuolueen johtoon ja pian sen jälkeen vahvaksi pääministeriehdokkaaksi.