Vastapoimittua Ota talteen marjat, hedelmät, sienet ja vihanneksetUlla Karlström ja Cecilia Lundin

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.
Kirja sisältää perusteellisesti testatut ja selkeästi esitetyt ohjeet erilaisiin säilöntämenetelmiin ilmakuivauksesta aina maitohappokäymiseen ja etikkasäilöntään. Teos kertoo myös, mitkä säilöntämenetelmät sopivat parhaiten millekin lajille ja kuinka kauan eri menetelmillä valmistetut ruokasäilykkeet säilyvät.
Kirja tarjoaa myös parhaat reseptit hilloihin, marmeladeihin, mehuihin, hyytelöihin, likööreihin ja moniin muihin marja- ja hedelmäherkkuihin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2016, viikolla 5
Sivumäärä: 232 s.
Kirjastoluokka: 68.21
ISBN: 978-952-312-197-3

Muuta: suomennos Jutta jarvansalo, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

Parhaat kesäsalaatitMia Gahne

Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.

Kasvikset kemistin keittiössäAnu Hopia – Tatu Lehtovaara

Miten tehdään kasvisruokaa, jossa maku, rakenne ja aromi ovat juuri kohdallaan? Anu Hopia ja Tatu Lehtovaara ovat tehneet käänteentekevän kasvisruokakirjan.