Villivihannekset Terveyttä pihoilta, niityiltä ja metsistäSinikka Piippo

Syötäväksi, mausteeksi tai rohdoksi kelpaavia kasveja tunnetaan Suomesta jopa satoja lajeja. Tässä kirjassa esitellään niistä tärkeimmät.
Villivihannekset ovat oiva ravinnonlisä. Villivihannesten terveellisyys johtuu niiden sisältämistä monista aineosista, joita ne sisältävät viljeltyjä kasveja enemmän. Monilla luonnonyrteillä on myös rohtovai-kutuksia, mikä on aina otettava huomioon niitä käytettäessä.
Luonnonkasvien hyötykäyttöä jo 1980-luvulta lähtien opettanut Sinikka Piippo kertoo kirjassaan, mitä villivihannesten sisältämistä aineosista tiedetään ja mitkä niiden tehovaikutukset terveyteemme ovat.
Tutkimustulosten ja aineosien ohella kirja sisältää tiedot kasvien keruusta, säilönnästä, käyttö- ja valmistustavoista ja lääkkeellisistä vaikutuksista

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2016, viikolla 6
Sivumäärä: 256 s.
Kirjastoluokka: 59.34
ISBN: 978-952-312-278-9

Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lue myös

Suomalaiset marjatSinikka Piippo

Kattava tietoteos metsän ja puutarhan aarteista

Elinvoimaa mausteistaSinikka Piippo

Mausteissa piilee todellinen terveyden aarreaitta

Mielen ruokaaSinikka Piippo

Korvaamaton käytännön opas kaikille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan ja henkistä jaksamistaan.