Kirja: Alex (Pierre Lemaitre)

Pokkari väliaikaisesti loppu.

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Alex Pierre Lemaitre

  Ranskan suosituimman dekkaristin, Pierre Lemaitren, huikea trilleri Alex palkittiin ilmestymisvuonnaan 2013 The International Dagger -palkinnolla vuoden parhaana rikosromaanina. Palkinnon myöntää Crime Writers’ Association. Kirjan oikeudet on ostettu yli 20 maahan, ja sitä on myyty yksin Ranskassa 250 000 kpl.

  Alex, 35-vuotias viettelevän kaunis nainen, kidnapataan ja ripustetaan ahtaaseen häkkiin sullottuna riippumaan tyhjän varastorakennuksen katosta. Hänet jätetään kitumaan kuoliaaksi ahneiden rottien odottaessa uhrin viimeisten voimien hiipumista.
  Sieppauksesta vihjeen saanut poliisi on avuton. Lunnaita ei pyydetä, uhria ei tunneta, johtolankoja ei ole.
  Kun poliisi lopulta löytää kiduttajan piilopaikan, on tyttö kadonnut. Kukaan ei tunnu edes tietävän kuka hän on.
  Poliisi on koko ajan askelen jäljessä, kun sieppaajaltaan karannut Alex toteuttaa omaa suunnitelmaansa, jossa anteeksiannolla ei ole sijaa.
  Poliisipäällikkö Camille Verhoeven saa panna peliin kaikki vaistonsa ja intuitionsa selvittääkseen nuoren naisen todellisen identiteetin. Mitä pidemmälle tutkimukset edistyvät, sitä synkempänä piirtyy Alexin menneisyys – ja tulevaisuus.
  Lemaitre eksyttää lukijan labyrinttiin, jossa uhri ja pyöveli vaihtavat paikkaa tämän tästä. Näkökulmien vaihdokset ja juonenkäänteet pitävät otteessaan täydellisen nerokkaaseen loppuratkaisuun saakka.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 8/2015, viikolla 33
  Sivumäärä: 405 s.
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN: 9789523122222

  Muuta: Suomennos Sirkka Aulanko, Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää jännitystä

  Kuoleman koura on kylmäPeter James

  ”Haluan heidän kuolevan… tuskallisesti.” Seitsemäs Roy Grace -romaani on hyytävän jännittävä viimeiselle sivulle saakka.

  Kuolemaan asti sinunPeter James

  Jodie Bentleyn filosofia rahan suhteen on yksinkertainen. Sitä on joko ansaittava tai sen kanssa on avioiduttava. Naimisiin pääseminen on helppoa, rikkaasta aviomiehestä eroon pääseminen sen sijaan vaatii todellista taitoa. Mutta harjoitus tekee mestarin…

  PelivelkaOlle Lönnaeus

  Jonny Lilja on huumepoliisi. Ja peliaddikti. Yhdistelmä on mahdollisimman huono.Liian korkeilla panoksilla pelaamansa pokeri-illan jälkeen Jonny saa todeta olevansa jättimäisen summan velkaa jugoslavialaiselle mafiapomolle.

  Kuoleman kello käyPeter James

  Sarjan yhdeksännessä osassa rikosylikomisario Roy Grace joutuu laittoman antiikkibisneksen sokkeloihin jahdatessaan tappajaa, jota ajaa yhden miehen pohjaton ahneus ja toisen silmitön raivo.

  RosiePierre Lemaitre

  Uusi dekkari jo kolmesti maailman parhaana rikoskirjailijana palkitulta Lemaitrelta.