Kirja: Kuka heilutti pesäpuuta (Tapani Heinonen)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Kuka heilutti pesäpuuta Tapani Heinonen

  Rakennusmies Roope Kilpineva on ruksannut elämän monivalintatehtävässä väärin. Avioliiton perustukset halkeilevat, ja hän jää työttömäksi. Roope yrittää epätoivoisesti pitää elämänsä koossa.
  Sisko Kaarina on menestystä tavoitteleva yrittäjä Helsingissä. Hän uskoo enemmän rahaan kuin rakkauteen. Aviomies rakennusmestari Pertti Sund haluaa elämän pysyvän tasapainossa mutta ajautuu valtataistelun pyörteeseen kotona ja työpaikalla.
  Sisaruksia sitoo yhteinen menneisyys maaseudulla, pelot ja pettymykset, joita ei voi paeta mutta jotka vaikuttavat yhä heidän valintoihinsa, kykyyn tarttua elämän helmasta.
  Äiti Alli asuu syrjäisellä kotitilalla kaukana Keski-Suomessa. Hän on sodan ajan lapsia. Nykyhetkeen sekoittuvat välähdykset menneestä, huoli aikuisten lasten kohtalosta kaukana kaupungissa – sekä omasta tulevaisuudesta.
  Lopulta kaikki ovat samalla lähtöviivalla; taistelemassa omantunnon ja moraalin, kompromissien ja unelmien, vihan ja rakkauden välillä. Niin vihalla kuin rakkaudella voi aina myös hallita.
  Kuka heilutti pesäpuuta on koskettava perhesaaga, joka kertoo kahden sukupolven tarinaa arvojen ja asenteiden muutoksesta. Samalla romaani heijastaa kuvaa modernista mutta karusta maasta, missä ihminen voi menettää uskonsa yhteiskuntaan, rakkauteen, Jumalaan – jopa itseensä.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 8/2015, viikolla 33
  Sivumäärä: 359 s.
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN: 9789523122192

  Muuta: Kansi Taittopalvelu yliveto oy

  Kirjan laji

  Lisää romaaneita

  LähiöoksennusAnu Juvonen

  Kipeänhauska kasvukertomus 80-luvun suomalaisesta lähiöstä.

  ArmovuosiAnna Misko

  Historiallisen romaanitrilogian ensimmäinen osa.

  AppelsiinilehtoMarjut Helminen

  Marjut Helmisen jännittävä ja näkökulmaltaan tuore esikoisromaani sukeltaa arkeen sodan oloissa, pakolaisuuden tuntoihin, haluun auttaa ja autetun tuntoihin. Se kertoo ihmisten kyvystä selviytyä, antaa anteeksi − ja joskus jopa parantua.

  HaluAudrey Carlan

  Eroottisen viihdekirjallisuuden mestari Audrey Carlan yhdistää romantiikan ja seksin tavalla, joka ei jätä kylmäksi.

  Kaukopartion kujanjuoksuMarkku Hattula

  Hattulan uuden, kaukopartiotoimintaa kuvaavan sotaromaanisarjan ensimmäinen osa