Kirja: Saksan salaiset aseet toisessa maailmansodassa (Roger Ford)

Kirja on loppuunmyyty.

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Saksan salaiset aseet toisessa maailmansodassa Roger Ford

  Toisen maailmansodan aikana kolmannen valtakunnan tiedemiehet ja insinöörit oli valjastettu kehitysprojektiin, jonka tarkoitus oli muuttaa koko sodankäynti lopullisesti. Vaikka he eivät kaikilta osin onnistuneet siinä omana aikanaan, heidän voidaan kuitenkin sanoa kylväneen tulevan sotateknologian siemenet.
  Saksan salaiset aseet toisen maailmansodan aikana on tyhjentävä selonteko tuosta projektista, sen onnistumisista ja epäonnistumisista.
  Teos kartoittaa Saksan salaisten aseohjelmien kehityksen ilmassa, maalla ja merellä.
  Oman lukunsa ovat saaneet niin suihkukoneet, rakettimoottorilla varustetut lentokoneet, ohjukset, tykistö, panssarivaunut, sukellusveneet kuin ydin- ja kemialliset aseetkin.
  Kirjassa esitellään myös sellaiset vähän tunnetut kehitysohjelmat, kuten Amerikkaan asti lentävä pommikone, Lowё- ja Maus-panssarivaunut sekä siiven muotoinen torjuntahävittäjä.
  Kirjassa on 80 valokuvaa ja yli 100 piirrosta Saksan salaisista aseista.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 2/2015, viikolla 14
  Sivumäärä: 224 s.
  Kirjastoluokka: 90.35
  Sähkökirjan ISBN:

  Muuta: Suomennos Jere Saarainen, kansi Taittopalvelu Yliveto oy

  Kirjan laji

  Muita sotakirjoja

  Suomen sotavankileirit 1939–1944Atso Haapanen

  Laajaan arkistomateriaaliin perustuva teos kertoo venäläisistä sotavangeista ja heidän kohtaloistaan suomalaisilla sotavankileireillä.

  Koodinimi Valkoiset bussitBo Lidegaard

  Alkuvuonna 1945 sadat valkoiset bussit matkasivat pitkin romahtavaa Kolmatta valtakuntaa noutaen turvaan yli 20 000 vankia.Bo Lidegaard on tutkinut operaation historialliset taustat perusteellisesti ja koonnut aineistosta trillerimäisen jännittävän kirjan.

  Maailman tehokkaimmat sotilaskäsiaseetChris McNab

  Kattava katsaus 52 tärkeimmästä sotilaskäsiaseesta aina vuodesta 1878 nykypäivään asti. Kirjassa on yli 150 valokuvaa ja selkeät läpileikkauspiirrokset aseista.

  Kannaksen suurtaistelut kesällä 1944 venäläisin silmin Bair Irincheev

  Kirja kertoo suurhyökkäyksestä Karjalankannakselle puna-armeijan rivimiehen näkökulmasta, puna-armeijan tavoitteista ja tappioista sekä siitä, millaisina vastustajina suomalaisia pidettiin.

  Talvisodan sankaritDavid Campbell

  Runsaasti piirroksia, valokuvia sekä taktiikka- ja taistelukarttoja sisältävä teos vertailee havainnollisesti talvisodassa vastakkain olleiden suomalaisten ja neuvostosotilaisen valmiuksia, varustelua ja taistelutahtoa.