Kirja: Ammattina jalkapallo (Atik Ismail)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Ammattina jalkapallo Suomalaisfutaajat maailmalla 1952–2014Atik Ismail

  Suomalaisen jalkapallon historiaan mahtuu suuri joukko pelaajia, jotka ovat lähteneet maailmalle tekemään uraa ammattilaisina. Jotkut heistä ovat olleet lajinsa huipulla ja edustaneet eurooppalaisia suurseuroja. Joidenkin kohdalla taas kaikki ei mennyt odotusten mukaan.
  Atik Ismail on koonnut suomalaisten jalkapalloammattilaisten tarinoita ja peliuran vaiheita kiinnostavaksi historiikiksi. Kirja kertoo, millaista on futaajan elämä ja pelaaminen maailman eri kolkissa. Ismail on haastatellut lähes kaikki kirjassa esiintyvät suomalaisammattilaiset 1950-luvulta aina 2010-luvulle saakka. Kirjassa on mukana mm. Aulis Rytkönen, Kalevi Lehtovirta, Juhani Peltonen, Arto Tolsa, Pertti Alaja, Jyrki Nieminen, Pasi Rautiainen, Jari Rantanen, Mika Nurmela, Mika Lehkosuo, Mikael Forssell, Teemu Tainio, Roman Eremenko, Teemu Pukki ja kymmeniä muita.
  Yllättäviä käänteitä, erikoisia tapahtumia, ilmiöitä, sankareita, iloa, tuskaa, voittoja, tappioita ja suuria tunteita. Sitähän se kaikki on ollut vuosina 1952–2014.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 3/2015
  Sivumäärä: n. 300 s.
  Kirjastoluokka: 99.1; 79.3
  Sähkökirjan ISBN: 978-952-312-149-2

  Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lue myös

  LoppuunmyytyLionel Messi Luca Caioli

  Menestystarina Messin ja hänen lähipiirinsä kertomana

  Minä, Wayne RooneyWayne Rooney

  Manchester Unitedin johtotähti kertoo värikkään tarinansa. Esipuheen futisfanien toivekirjaan on kirjoittanut Sir Alex Ferguson.

  LoppuunmyytyRonaldoLuca Caioli

  Tunnetun urheilutoimittajan Luca Caiolin kirja kertoo kohutun jalkapallovirtuoosin elämäntarinan. Se paljastaa niin uran huippuhetket kuin karvaat pettymyksetkin.

  MaradonaJimmy Burns

  Paljastava henkilökuva yhdestä urheilumaailman tunnetuimmista, ihailluimmista ja ristiriitaisimmista tähdistä

  Alex Ferguson Alex Ferguson

  Manchester Unitedin legendaarisen managerin värikkäät muistelmat

  NeymarMauro Beting & Ivan Moré

  Brasilialaisen jalkapalloilija Neymarin tarina, jonka hän itse kertoo vuoropuheluna isänsä kanssa. Kumpikin kuvaa nuoren jalkapallolupauksen elämää ja matkaa Brasiliasta Barcelonan tähtihyökkääjäksi omasta näkökulmastaan.

  Soccernomics Simon Kuper – Stefan Szymanski

  Jalkapallomaailmaa monipuolisesti tilastollisesta näkökulmasta lähestyvä Soccernomics on ollut etulinjassa kaatamassa perusteettomia uskomuksia ja johtamassa tutkimuspohjaiseen tietoon perustuvaa jalkapallovallankumousta.