Kirja: Suomalainen smoothiekirja (Tiia Koskimies)

Painos väliaikaisesti loppu

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

    Suomalainen smoothiekirja Terveelliset herkut kotimaisista raaka-aineistaTiia Koskimies

    Smoothie on mainio aloitus päivälle, täysipainoinen välipala tai vaikka herkullinen jälkiruoka. Kun sen pääraaka-aineina ovat ravinnerikkaat suomalaiset marjat sekä muut puhtaat kotimaiset ainekset, on se myös todellinen terveyspommi.

    Suomalainen smoothiekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

    Kirja sisältää myös paljon tietoa käytettyjen raaka-aineiden ravintoarvoista ja terveysvaikutuksista.

    Smoothie voi olla myös kokonainen ateria, joka syntyy vähällä vaivalla ja tarjoaa päivän vitamiinit, hivenaineet, kuidut ja proteiinit samassa paketissa. Kaikki itselle tärkeät ravintoaineet on helppo räätälöidä mukaan. Herkullinen ja helposti nautittava smoothie on myös oiva tapa saada lapset ja vanhukset syömään riittävästi vitaaliaineita.

    Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja.

     

    Kirjan tiedot

    Ilmestymisaika: 9/2014
    Sivumäärä: n. 140 s.
    Kirjastoluokka: 68.2
    Sähkökirjan ISBN:

    Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

    Kirjan laji

    Ruoka- ja juoma-aiheisia

    VeneruokaaJennie Gillander

    Kirjan ohjeilla pienessä venekeittiössä syntyy vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa joka päivä.

    Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

    Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

    Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

    Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.

    Juuri näin!Tiia Koskimies

    Tiia Koskimies tarjoilee runsaasti uusia makuja ja valmistustapoja herkullisiin ja terveellisiin juuresruokiin.

    Kakkuja kasviksistaYsanne Spevack

    Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.