Kirja: Suomalainen smoothiekirja (Tiia Koskimies)

Painos väliaikaisesti loppu

Suomalainen smoothiekirja Terveelliset herkut kotimaisista raaka-aineistaTiia Koskimies

Smoothie on mainio aloitus päivälle, täysipainoinen välipala tai vaikka herkullinen jälkiruoka. Kun sen pääraaka-aineina ovat ravinnerikkaat suomalaiset marjat sekä muut puhtaat kotimaiset ainekset, on se myös todellinen terveyspommi.

Suomalainen smoothiekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Kirja sisältää myös paljon tietoa käytettyjen raaka-aineiden ravintoarvoista ja terveysvaikutuksista.

Smoothie voi olla myös kokonainen ateria, joka syntyy vähällä vaivalla ja tarjoaa päivän vitamiinit, hivenaineet, kuidut ja proteiinit samassa paketissa. Kaikki itselle tärkeät ravintoaineet on helppo räätälöidä mukaan. Herkullinen ja helposti nautittava smoothie on myös oiva tapa saada lapset ja vanhukset syömään riittävästi vitaaliaineita.

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2014
Sivumäärä: n. 140 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Kaikki avokadosta Gaby Dalkin

Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Suomalainen puurokirjaTiia Koskimies

Suomalaisessa puurokirjassa on kaikkien perinteisten suomalaisten puurojen perusohjeet. Kotimaisten viljojen lisäksi kirjassa on gluteenittomista superviljoista valmistettuja puuroja sekä helppotekoisia ja trendikkäitä tuorepuuro-ohjeita.

Kasvikset kemistin keittiössäAnu Hopia – Tatu Lehtovaara

Miten tehdään kasvisruokaa, jossa maku, rakenne ja aromi ovat juuri kohdallaan? Anu Hopia ja Tatu Lehtovaara ovat tehneet käänteentekevän kasvisruokakirjan.

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.