Kirja: Suomalainen smoothiekirja (Tiia Koskimies)

Painos väliaikaisesti loppu

Suomalainen smoothiekirja Terveelliset herkut kotimaisista raaka-aineistaTiia Koskimies

Smoothie on mainio aloitus päivälle, täysipainoinen välipala tai vaikka herkullinen jälkiruoka. Kun sen pääraaka-aineina ovat ravinnerikkaat suomalaiset marjat sekä muut puhtaat kotimaiset ainekset, on se myös todellinen terveyspommi.

Suomalainen smoothiekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Kirja sisältää myös paljon tietoa käytettyjen raaka-aineiden ravintoarvoista ja terveysvaikutuksista.

Smoothie voi olla myös kokonainen ateria, joka syntyy vähällä vaivalla ja tarjoaa päivän vitamiinit, hivenaineet, kuidut ja proteiinit samassa paketissa. Kaikki itselle tärkeät ravintoaineet on helppo räätälöidä mukaan. Herkullinen ja helposti nautittava smoothie on myös oiva tapa saada lapset ja vanhukset syömään riittävästi vitaaliaineita.

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2014
Sivumäärä: n. 140 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Terveellistä ja hyvää kotikuivuristaMichelle Keogh

Kirja antaa kaikki tarvittavat tiedot erilaisten ruoka-aineiden käsittelyyn ja kuivatun ruoan oikeaan säilytykseen. Se tarjoaa myös 100 innovatiivista reseptiä kuivurissa valmistettaviin herkkuihin.

TulillaMatias Koskimies

Kirja kertoo sekä tulen että tulilla istumisen merkityksestä ihmisille. Samalla se johdattaa avotulella valmistettujen herkkujen äärelle.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?