Kirja: Suomalainen smoothiekirja (Tiia Koskimies)

Painos väliaikaisesti loppu

Suomalainen smoothiekirja Terveelliset herkut kotimaisista raaka-aineistaTiia Koskimies

Smoothie on mainio aloitus päivälle, täysipainoinen välipala tai vaikka herkullinen jälkiruoka. Kun sen pääraaka-aineina ovat ravinnerikkaat suomalaiset marjat sekä muut puhtaat kotimaiset ainekset, on se myös todellinen terveyspommi.

Suomalainen smoothiekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Kirja sisältää myös paljon tietoa käytettyjen raaka-aineiden ravintoarvoista ja terveysvaikutuksista.

Smoothie voi olla myös kokonainen ateria, joka syntyy vähällä vaivalla ja tarjoaa päivän vitamiinit, hivenaineet, kuidut ja proteiinit samassa paketissa. Kaikki itselle tärkeät ravintoaineet on helppo räätälöidä mukaan. Herkullinen ja helposti nautittava smoothie on myös oiva tapa saada lapset ja vanhukset syömään riittävästi vitaaliaineita.

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2014
Sivumäärä: n. 140 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

Kaikki avokadosta Gaby Dalkin

Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.