Kirja: Michael Schumacher (Karin Sturm 	)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Michael Schumacher ElämäkertaKarin Sturm

  Kautta aikojen menestyneimmän Formula 1 -ajajan elämäkerta on ennennäkemättömän tarkkanäköinen kuvaus paitsi hänen loisteliaasta urastaan myös miehestä myytin takana.

  Schumacherilla on enemmän maailmanmestaruuksia, peräkkäisiä mestaruuksia, GP-voittoja, paalupaikkoja, kilpailun nopeimpia kierroksia ja palkintopallisijoituksia kuin kenelläkään muulla F1 -ajajalla. Vuonna 1991 alkanut huikea Formula 1 -ura päättyi lopullisesti vasta 2012.

  Kilparadoilla täydellisesti kaikkea kontrolloivana ajorobottina tunnettu mies on kotioloissaan rakastava ja omistautunut perheenisä, joka on määrätietoisesti pitänyt työnsä ja vapaa-aikansa tarkoin erillään ja varjellut yksityisyyttään julkisuudelta.

  Karin Sturm on tuntenut Michael Schumacherin tämän uran alusta asti. Kirjaansa varten hän on haastatellut lukuisia Schumacherin lähipiiriin kuuluvia henkilöitä. Tuloksena on sekä ainutlaatuisen asiantunteva että intiimi henkilökuva maailman kuuluisimmasta autourheilijasta.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 10/2014, viikolla 42
  Sivumäärä: 359 s.
  Kirjastoluokka: 99.1
  Sähkökirjan ISBN: 9789523120662

  Muuta: Suomennos Juho Nurmi, Kansi taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää elämänkertoja ja muistelmia

  HitlerMichael Kerrigan

  Runsaasti kuvitettu teos kertoo Adolf Hitlerin tien Itävallassa vietetyistä nuoruusvuosista Saksan natsipuolueen johtajaksi ja Euroopan pahamaineisimmaksi diktaattoriksi.

  Quentin TarantinoMichael Scholten

  Kirja kertoo Tarantinon koko värikkään elämäntarinan sekä hänen elokuviensa syntyhistorian. Ääneen pääsevät myös näyttelijät, joiden kanssa Tarantino on mestariteoksensa luonut.

  SiipirikkoEero Pokela

  Omaelämäkerrallisessa teoksessaan Pokela katsoo menneisiin vuosikymmeniin kaunistelematta mutta lempeän humoristisesti.

  SiipirikkoEero Pokela

  Pokela katsoo menneisiin vuosikymmeniin tarkasti ja kaunistelematta. Ote on kuitenkin lempeän humoristinen, ja tarina kirvoittaa lukijassa sekä ilon että liikutuksen kyyneleitä.