Kirja: Läpinäkyvä kuolema (M. G. Soikkeli)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Läpinäkyvä kuolema M. G. Soikkeli

  Dammerburgin kaupunki, kuten myös muu maailma, on toteuttanut avoimen yhteiskunnan unelman. Kaupunkia valvovat tuhannet kamerat, joista tiedot tallentuvat julkiseen Arkistoon. Kuka hyvänsä voi tietää kaiken kenestä tahansa. Siksi poliisityöhön tarvitaan enää yksi komisario, etsivä ja sihteeri. Heidän ainoa aseensa on kannettava puhelin: sen avulla ihmiset vahvistavat henkilöllisyytensä ja jakavat luottamuksensa.

  Unelmayhteiskunnalla on kuitenkin kääntöpuolensa. Suurin osa ihmisistä on hedelmättömiä, mutta rikas vähemmistö voi sentään pitkittää ikäänsä telomeerihoidoilla.

  Unelma muuttuu painajaiseksi, kun tapahtuu jotain, minkä ei pitänyt olla mahdollista. Kaupungissa tehdään murha, jonka tekijästä ole jäänyt jälkeäkään. Murhan yhteydessä katoaa seitsenvuotias lapsi, arvokkain omaisuus, mitä hedelmällisyytensä menettäneessä maailmassa on jäljellä.

  Komisario Richter, etsivä Jordan ja sihteeri Carmen joutuvat selvittämään rikosta, jollaista he eivät ole osanneet kuvitella. Heidän on ratkaistava suljetun huoneen mysteeri läpinäkyvässä yhteiskunnassa.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 8/2014
  Sivumäärä: n. 300 s.
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN: 9789523120709

  Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää jännitystä

  Kuolema peittää jäljetPeter James

  Epäonnistunut bisnesmies järjestää kaikkien aikojen katoamistempun. Huippusuositun Roy Grace -dekkarisarjan neljäs osa.

  Rikoksen merkitPeter james

  Kokoelma lyhyitä jännityskertomuksia Britannian ykkösdekkaristilta.

  Operaatio PolarVille Kaarnakari

  Sotatrilleri kesällä 1948 käynnistyneestä salaisesta operaatiosta, jossa entisiä kaukopartiomiehiä värvätään amerikkalaisten palkkalistoille suorittamaan tiedustelua itärajan takana.

  VerihäätPierre Lemaitre

  Piinaavan jännittävä psykologinen trilleri asioista, joita ei kykene muistamaan ja menneisyyden näyistä, joita ei voi unohtaa.

  Kuolema ei riitäPeter James

  Kolme murhaa. Yksi epäilty. Ei todisteita. Roy Grace -sarjan kolmas osa,