Kirja: Maradona ()

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Maradona Maailman paras jalkapalloilija?Jimmy Burns

  Paljastava henkilökuva yhdestä urheilumaailman tunnetuimmista, ihailluimmista ja ristiriitaisimmista tähdistä. Diego Maradona on ehkä maailman kaikkien aikojen paras jalkapalloilija, mutta hänen elämänsä syvänteet ovat olleet yhtä synkkiä kuin hänen tähtihetkensä kirkkaita.

  Myrskyisän jalkapallouransa aikana Maradona on pelannut huippujoukkueissa molemmin puolin Atlanttia.

  Ihaillun urheilusankarin elämän kääntöpuolelta löytyy kuitenkin skandaaleja, mafiayhteyksiä, huumeriippuvuutta ja huonojen sijoitusten aiheuttama vararikko. Huume- ja dopingkäryjen vuoksi Maradonan ura oli katkolla useaan kertaan.

  Jimmy Burns kertoo Maradonan koko matkan Buenos Airesin slummeista maailman suurimmille jalkapalloareenoille ja skandaalilehtien otsikoihin. Hän on onnistunut piirtämään monisärmäisen henkilökuvan miehestä myyttien takana mutta myös valottamaan huippu-urheilun kulissien takana tapahtuvaa korruptiota, hyväksikäyttöä ja juonittelua.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 3/2014
  Sivumäärä: n. 300 s
  Kirjastoluokka: 99.1
  Sähkökirjan ISBN: 9789523120679

  Muuta: suomennos Juuso Arvassalo, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää elämänkertoja ja muistelmia

  Kuolematon James BondSean Egan

  Sean Egan tarkastelee kirjassaan Bondin suosiota, vaiheita ja historiaa monesta näkökulmasta. Kirja valaisee oivasti niin James Bondin kuin Ian Fleminginkin persoonaa.

  Obaman valkoisessa talossaBen Rhodes

  Yhdysvaltain entisen presidentin lähimpiin ulkopoliittisiin neuvonantajiin kuuluneen Ben Rhodesin muistelmateos on ainutlaatuisen yksityiskohtainen ja elävä sisäpiirikuvaus Barack Obaman presidenttikaudesta.

  Muhammad AliThomas Hauser

  Heti ilmestyttyään Pulitzer-palkintoehdokkaaksi noussut teos on kattavin ja asiantuntevin Muhammad Alista koskaan kirjoitettu elämäkerta.

  Jack WitikkaMaria-Liisa Nevala

  Kiehtova elämäkertateos teatterin rajoja rikkoneesta uudistajasta, jonka teatteri-, ooppera- ja elokuvaohjaajan ura kesti yli neljä vuosikymmentä. Kirja sisältää runsaasti uutta tietoa Suomen teatterihistoriasta 40 vuoden ajalta.

  Atik Ismail PelimiesAtik Ismail

  Yksi suomalaisen jalkapallon värikkäimmistä persoonallisuuksista kertoo avoimesti elämänsä eri vaiheista.