Kirja: Kehon viisaus (Jutta Saanila)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Kehon viisaus Opi kuuntelemaan itseäsiJutta Saanila

  Keho on viisaampi kuin uskommekaan. Se opastaa meitä koko ajan. Sillä on ikään kuin oma äly, tahto ja muisti, jotka eivät suinkaan aina ole symmetriassa päämme ja ajatustemme kanssa.

  Meidän täytyy oppia kuuntelemaan sitä, jotta kehomme ja päämme oppisivat elämään samassa todellisuudessa. Jotta lopettaisimme itseämme vastaan sotimisen. Kun aivoilla on yliote, kehon viestit jäävät helposti huomaamatta.

  Teos tutustuttaa amerikkalaisen Eugene T. Gendlinin (Ph.D.) kehittämään fokusointi-menetelmään, jossa ihminen keskittyy kehollisten aistimusten kuunteluun ja sanoittamiseen. Läsnä ollessa ja kehoon virittyneenä hän alkaa pikkuhiljaa herkistyä kehon erilaisille viesteille.

  Tämä kirja tarjoaa uuden tavan asennoitua elämään. Kirjan avulla on mahdollista saavuttaa tasapaino kehon ja mielen välillä. Elämään löytyy täysin uusi ulottuvuus ja vaihde.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 4/2014
  Sivumäärä: n. 250 s.
  Kirjastoluokka: 17.3
  Sähkökirjan ISBN: 9789524928922

  Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Muita elämäntaitokirjoja

  Lumoavan pelottava nainenElina Reenkola

  Elina Reenkola kartoittaa kirjassaan asiantuntevasti, mistä kaksijakoinen suhtautuminen naiseuteen johtuu, sekä niitä ilmiöitä, joita naisen seksuaalisuuden ja hedelmällisyyden kammosta seuraa.

  Kaikki on hyvin juuri nytMarkku Ojanen

  Kirja haastaa totunnaiset käsitykset onnen tavoittelusta samalla, kun se antaa eväitä käsitellä yhtä aikamme suurimmista paradokseista.

  Läsnäilo Jutta Saanila

  Käytännön opas syvempään itsetuntemukseen ja läsnäolon taitoon

  Tunne vai järki Markku Ojanen

  Tulisiko elämän suuret – ja miksei pienemmätkin – ratkaisut tehdä järkeilemällä, vai olisiko tunteisiin luottaminen sittenkin oikea tie?

  Äidin valta ja voimaElina Reenkola

  Todellisuus ei aina vastaa äitimyytin ihanteita. Asiantunteva teos äitiyden monista ulottuvuuksista.