Kirja: Kehon viisaus (Jutta Saanila)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Kehon viisaus Opi kuuntelemaan itseäsiJutta Saanila

  Keho on viisaampi kuin uskommekaan. Se opastaa meitä koko ajan. Sillä on ikään kuin oma äly, tahto ja muisti, jotka eivät suinkaan aina ole symmetriassa päämme ja ajatustemme kanssa.

  Meidän täytyy oppia kuuntelemaan sitä, jotta kehomme ja päämme oppisivat elämään samassa todellisuudessa. Jotta lopettaisimme itseämme vastaan sotimisen. Kun aivoilla on yliote, kehon viestit jäävät helposti huomaamatta.

  Teos tutustuttaa amerikkalaisen Eugene T. Gendlinin (Ph.D.) kehittämään fokusointi-menetelmään, jossa ihminen keskittyy kehollisten aistimusten kuunteluun ja sanoittamiseen. Läsnä ollessa ja kehoon virittyneenä hän alkaa pikkuhiljaa herkistyä kehon erilaisille viesteille.

  Tämä kirja tarjoaa uuden tavan asennoitua elämään. Kirjan avulla on mahdollista saavuttaa tasapaino kehon ja mielen välillä. Elämään löytyy täysin uusi ulottuvuus ja vaihde.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 4/2014
  Sivumäärä: n. 250 s.
  Kirjastoluokka: 17.3
  Sähkökirjan ISBN: 9789524928922

  Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Muita elämäntaitokirjoja

  Mielenrauhaa mandala-kivistäNatasha Alexander

  Löydä mandalan meditatiivinen voima maalaamalla kauniit kuviot kiven pintaan. Käden ja mielen yhteistyö vie rentouttavaan läsnäolon tilaan.

  Positiivisen vetovoiman salaisuusRuediger Schache

  Schache näyttää, miten sydänmagneettimme toimii ja mihin se reagoi. Oli sitten kyse suhteesta itseemme tai muihin ihmisiin.

  Narsistin lapsenaJanne Viljamaa

  Minkälaista on kasvaa narsistisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivän vanhemman lapsena? Miten löytää tie alistuneisuudesta itsenäisyyteen, vähättelystä vahvaan itsetuntoon?

  Liian nuori vanhaksi? Matti Paloheimo

  Kirpeän humoristinen teos vanhenemisesta ja sen sietämisestä. Tosiasiat pitää hyväksyä, mutta kaikkea ei tarvitse sietää.