Kirja: Rinnat (Annika Kaarnalehto)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Rinnat Kaikki mitä niistä tulee tietääAnnika Kaarnalehto

  Rinnat ovat tärkeässä osassa jokaisen naisen elämässä: murrosiässä, seksuaalisuudessa, naiseudessa, äitiydessä, ikääntyessä, sairastaessa. Mutta paljonko oikeastaan tiedämme niistä?

  Miksi naisilla oikeastaan on rinnat? Miten ne toimivat? Miltä ne näyttävät? Miten niitä tulisi hoitaa? Tämä teos vastaa muun muassa näihin kysymyksiin käsitellen aihetta laajasti.

  Kirja käy läpi rintojen historian, niiden roolin mediassa ja kulttuurissamme, seksuaalisuudessa, lääketieteessä ja pukeutumisessa. Siinä käsitellään niin tabuja, imetystä kuin rintasyöpääkin yleistajuisella ja rennolla otteella. Asiantuntijoina on käytetty eri luvuissa kunkin alan eksperttejä, kuten eri alojen lääkäreitä, seksuaaliterapeuttia sekä pukeutumis- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisia.

  Kirjan tarkoituksena on mielenkiintoisen ja hyödyllisen tiedon jakamisen ohessa auttaa naisia hyväksymään omat, ainutlaatuiset rintansa, ja kannustaa hoitamaan niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 3/2014
  Sivumäärä: n. 200 s.
  Kirjastoluokka: 59.3
  Sähkökirjan ISBN: 9789524928939

  Muuta: kansi Anitta Yritys

  Kirjan laji

  Muita terveys- ja kauneuskirjoja

  Rakkauden rohdotSinikka Piippo

  Seksuaaliterveyttä ja hyvinvointia luonnosta

  Tunteva sydänNikki Stamp

  Teos tarjoaa uusimman tutkimustiedon kaikesta siitä, mikä sydämeemme vaikuttaa. Nykytutkimusten tulokset ovat paikoin hämmästyttäviä.

  Emman lumoavat letitEmma Ollila

  Sosiaalisessa mediassa suuren seuraajajoukon saanut nuori lettivirtuoosi opastaa tässä kirjassa suosituimpien kampaustensa tekemisen vaihe vaiheelta.

  Elinvoimaa puistaSinikka Piippo

  Ainutlaatuinen tietokirja siitä, miten ja miksi puut parantavat fyysistä ja psyykkistä terveyttämme.

  VillivihanneksetSinikka Piippo

  Piippo kertoo kirjassaan villivihannesten sisältämistä aineosista,niiden vaikutuksesta terveyteemme sekä kasvien keruusta, säilönnästä, käyttö- ja valmistustavoista ja lääkkeellisistä vaikutuksista.