Rinnat Kaikki mitä niistä tulee tietääAnnika Kaarnalehto

Rinnat ovat tärkeässä osassa jokaisen naisen elämässä: murrosiässä, seksuaalisuudessa, naiseudessa, äitiydessä, ikääntyessä, sairastaessa. Mutta paljonko oikeastaan tiedämme niistä?

Miksi naisilla oikeastaan on rinnat? Miten ne toimivat? Miltä ne näyttävät? Miten niitä tulisi hoitaa? Tämä teos vastaa muun muassa näihin kysymyksiin käsitellen aihetta laajasti.

Kirja käy läpi rintojen historian, niiden roolin mediassa ja kulttuurissamme, seksuaalisuudessa, lääketieteessä ja pukeutumisessa. Siinä käsitellään niin tabuja, imetystä kuin rintasyöpääkin yleistajuisella ja rennolla otteella. Asiantuntijoina on käytetty eri luvuissa kunkin alan eksperttejä, kuten eri alojen lääkäreitä, seksuaaliterapeuttia sekä pukeutumis- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisia.

Kirjan tarkoituksena on mielenkiintoisen ja hyödyllisen tiedon jakamisen ohessa auttaa naisia hyväksymään omat, ainutlaatuiset rintansa, ja kannustaa hoitamaan niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2014
Sivumäärä: n. 200 s.
Kirjastoluokka: 59.3
Sähkökirjan ISBN: 9789524928939

Muuta: kansi Anitta Yritys

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

Tunteva sydänNikki Stamp

Teos tarjoaa uusimman tutkimustiedon kaikesta siitä, mikä sydämeemme vaikuttaa. Nykytutkimusten tulokset ovat paikoin hämmästyttäviä.

Juoksu on parasta terapiaaScott Douglas

Käänteentekevä tietoteos kertoo miten stressi, masennus ja ahdistus voitetaan juoksulenkki kerrallaan.

PaleoErik Wallsten – Thomas Wahlström

Kirja esittelee paleoruokavalion perusteet, toteutuksen ja hyvät vaikutukset. Kirjassa annetaan myös kahden viikon ruokalista, jonka avulla paleo-ruokavalioon siirtyvän on helppo päästä alkuun.

50:50Nina Sarell

50:50 haastaa perinteisen dieettiajattelun ja tarjoaa terveellisen, tutkimukseen perustuvan tavan ottaa paino haltuun. Laihtuminen ja hoikkana pysyminen vaatii vähemmän itsekuria kuin ikinä uskaltaisi edes kuvitella.

Tunne syöminenJonna Heinonen

Ravitsemusterapeutti Jonna Heinonen selvittää kirjassaan, miten monitahoinen asia syöminen on ja miten syömistä on mahdollista oppia tuntemaan sekä hallitsemaan.