Kirja: Kuolema kulkee kulisseissa (Peter James)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Kuolema kulkee kulisseissa Peter James

  Pakkomielle voi olla vaarallinen. Pakkomielteinen ihailu tappavaa. Peter Jamesin kahdeksas Roy Grace -dekkari on hiuksia nostattava matka tähtikultin pimeälle puolelle. Tapahtumavyöry kiihtyy sivu sivulta, ja juonenkäänteet yllättävät niin rikosylikomisario Roy Gracen kuin lukijankin.

  Amerikkalaisella elokuvatuottajalla, Larry Brookerilla, on käsissään elokuvaprojekti, joka voi lopultakin olla hänen suuri läpimurtonsa. Maailmankuululle rocktähdelle, Gaialle, päärooli elokuvassa lupaa hänen epätoivoisesti kaipaamaansa uskottavuutta näyttelijättärenä – ehkä jopa Oscar-palkinnon. Kuvauspaikaksi valitulle Brightonille suuri Hollywood-elokuva merkitsee valtavaa PR-nostetta, jonka arvoa ei voi rahassa mitata.

  Rikosylikomisario Roy Gracelle elokuvaprojekti on vain toteutumistaan odottava katastrofi. Hänet on määrätty suojelemaan Gaiaa, joka on uhattu tappaa, mikäli hän ottaa elokuvaroolin vastaan. Ensimmäinen murhayritys tapahtuu jo ennen kuin tähti lähtee kotoaan kohti Englantia. Ja Brightonissa Gaiaa väijyy pakkomielteinen ihailija. Odottaen, tarkkaillen, suunnitellen…

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 3/2014
  Sivumäärä: n. 550 s.
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN: 9789524928854

  Muuta: suomennos Maikki Soro, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Sarjassa aiemmin ilmestyneitä

  Kuolema ei riitäPeter James

  Kolme murhaa. Yksi epäilty. Ei todisteita. Roy Grace -sarjan kolmas osa,

  Kuolema ei käy kauppaaPeter James

  Miten pitkälle epätoivoinen äiti on valmis menemään? Viides koukuttava Roy Grace -dekkari juonenkuljetuksen mestarilta.

  Kuolema kulkee kannoillaPeter James

  Kuka raiskaa ja murhaa brightonilaisia naisia? Miksi hän vie näiltä kengät? Ja kuka on hänen seuraava uhrinsa? Sarjan kuudes osa.

  Kuoleman koura on kylmäPeter James

  ”Haluan heidän kuolevan… tuskallisesti.” Seitsemäs Roy Grace -romaani on hyytävän jännittävä viimeiselle sivulle saakka.