Kirja: Kuolema peittää jäljet (Peter James)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Kuolema peittää jäljet Peter James

  Juonenkuljetuksen mestari Peter James on jälleen kirjoittanut kirjan, jota on vaikea laskea käsistään.

  Epäonnistunut brightonilainen liikemies Ronnie Wilson on New Yorkissa matkalla liikeneuvotteluun, jonka hän toivoo pelastavan bisneksensä. Häntä odotetaan WTC-tornin 87. kerroksessa. Paha vain, että päivä sattuu olemaan syyskuun yhdestoista 2001.

  Ronnie on muutaman korttelin päässä World Trade Centeristä, kun helvetti pääsee irti. Kaaoksen keskellä Ronnie päättää kääntää tilanteen edukseen ja lavastaa kuolemansa. Jos Ronnie Wilsonia ei enää ole, valtavat velat voi muuttaa saataviksi.

  Kuusi vuotta myöhemmin brightonilaisesta sadevesiviemäristä löytyy pitkälle maatunut naisen ruumis. Samaan aikaan toisaalla kaupungissa nuori nainen pakoilee henkensä edestä julmaa jäljittäjäänsä. Kun vielä Australiastakin löytyy murhattu nainen, jolla näyttää olevan yhteys samaan tapahtumavyyhteen, on rikostarkastaja Roy Gracella käsissään sotkuinen arvoitus, jonka palasia on kerättävä kokoon ympäri maailman.

  Kuolema peittää jäljet on Peter Jamesin huippusuositun Roy Grace -sarjan neljäs osa.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 1/2014
  Sivumäärä: 475 s.
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN: 9789524928311

  Muuta: suomennos Leena Mäntylä, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää jännitystä

  Täydellisyyden hintaPeter James

  Hiuksia nostattava trilleri geenimanipulaation mahdollisuuksista ja seurauksista.

  Operaatio PolarVille Kaarnakari

  Sotatrilleri kesällä 1948 käynnistyneestä salaisesta operaatiosta, jossa entisiä kaukopartiomiehiä värvätään amerikkalaisten palkkalistoille suorittamaan tiedustelua itärajan takana.

  Kuolema ei rakasta ketäänPeter James

  Rikosylikomisario Roy Gracesta kertovan kirjasarjan kolmannessatoista osassa Peter James osoittaa jälleen kerran mitä tarinankerronta voi täydellisimmillään olla ja pitää monipolvisen juonen langat mestarillisesti käsissään.

  Kuolema ei riitäPeter James

  Kolme murhaa. Yksi epäilty. Ei todisteita. Roy Grace -sarjan kolmas osa,

  UhriTim Weaver

  Tim Weaverin kadonneita henkilöitä etsivästä David Rakerista kertova trillerisarja on noussut Britanniassa todelliseksi bestselleriksi. Uhri on sarjan aloitusosa.