Tatu Lehtovaara

Tatu Lehtovaara

Tatu Lehtovaara on keittiömestari, jolla on pitkä kokemus hotelli-, ravintola- ja opetusalalta. Nykyisin Lehtovaara toimii ruokatuotannon lehtorina Stadin ammattiopistossa Helsingissä. Hän on julkaissut useita tieto- ja oppikirjoja ja ruokakirjoja, mm. Kylmät kalaherkut, Savustuskirja, Riistakokki, Kesän grilliherkut, Sienet ja sieniherkut (yhdessä Mauri Korhosen kanssa) ja Ravintolakokin käsikirja (yhdessä Jari Hämäläisen kanssa), sekä kirjoittanut ruoka-aiheisia juttuja mm. Taloussanomiin.

Kirja: Kasvikset kemistin keittiössä (Anu Hopia – Tatu Lehtovaara ) Kasvikset kemistin keittiössä

Anu Hopia – Tatu Lehtovaara

Kirja: Vaihtoehdot lihalle (Tatu Lehtovaara ) Vaihtoehdot lihalle

Tatu Lehtovaara